Over 100 påmeldte til PBLs digitale lederkonferanse

Over 100 påmeldte til PBLs digitale lederkonferanse

Vi har allerede passert over hundre påmeldte til PBLs digitale lederkonferanse 8. september. Bli med du også, og få med deg mange gode og inspirerende foredrag for deg som er leder i en PBL-barnehage.

Publisert:

– Lederkonferansen er ett av våre viktigste årlige treffpunkter, både faglig og sosialt. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan tilby en digital versjon av lederkonferansen i år og det er gøy å se at så mange har meldt seg på, sier administrerende direktør Anne Lindboe.

Opplegget blir naturlig nok ganske annerledes enn vanlig. Men med et rikholdig program og blant annet utdeling av prisen Årets barnehage 2020 ser vi frem til høstens viktigste møteplass for barnehageledere i PBL-barnehagene.

Les mer og meld deg på PBL Lederkonferanse

Fire timer med fag og inspirasjon

Konferansen vil arrangeres tirsdag 8. september mellom klokken 10.00 og 14.00 og byr annet på følgende i programmet:

  • Øystein Pettersen: Hvem vil du være og hva vil du bidra med?
  • Tom Wangerud: Positiv hjernevask – en guide til mental selvmedisinering
  • Kunnskapsminister Guri Melby 
  • Administrerende direktør i PBL, Anne Lindboe
  • Hanne Kvaløsæter: Relasjon og ledelse
  • Hanne Mette K. Vindvik: Ny lov om psykososialt miljø – slik kan du legge til rette for et trygt barnehagemiljø for alle barn
  • Konferansier Trude Teige
  • Utdeling av prisen Årets barnehage 2020

Ettersom konferansen går digitalt, er programmet tilpasset slik at foredragene ikke blir for lange. Av den grunn er det satt av fire timer til konferansen.

Meld deg på PBL Lederkonferanse

– Vi er ikke helt i mål med innholdet. Så vi kommer med enda noen flere godbiter i løpet av sommeren, sier Lindboe.

Høyaktuelt tema

Målet med lederkonferansen er at du som leder, enten du er daglig leder/styrer eller avdelingsleder, i en PBL-barnehage skal bli en litt bedre og mer motivert leder i din barnehage.

– Både Øystein Pettersen og Tom Wangerud vil gi deg et muntert, men samtidig inspirerende foredrag. I tillegg er jeg veldig glad for at Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager vil snakke om endringene i barnehageloven om psykososialt miljø, som kommer til å være høyaktuelt til høsten, sier PBL-lederen.

Og tradisjon tro blir det utdeling av prisen Årets barnehage 2020. Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby skal foreta utdelingen.

Her er finalistene i Årets barnehage 2020

– Det er kjempestas at statsråden har sagt ja til å dele ut prisen. Vi har hatt en utrolig respons på antall forslag i år og det blir vanvittig moro at vi får til utdeling, selv om også dette vil skje digitalt. Men jeg kan love at vinneren skal hylles på skikkelig vis, sier Anne Lindboe.