Vinn konferansebillett til lederkonferansen

Vinn konferansebillett. Komiker Rune Andersen åpner lederkonferansen med sitt kritikerroste show "Lykkeliten". Nå kan du vinne konferansebilletten til lederkonferansen til en verdi av 4790 kroner om du melder deg på lederkonferansen innen 15. juli.

Vinn konferansebillett til lederkonferansen

Har du meldt deg på lederkonferansen eller planlegger du å melde deg på? Gjør det før 15. juli og vær med i trekningen av gratis konferansebillett til en verdi av hele 4790 kroner!

Publisert:

– Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på Facebook om hva du gleder deg mest til med årets lederkonferanse. Så trekker vi en vinner blant alle som er påmeldt konferansen og har kommentert under konkurranseposten på Facebook innen 15. juli, opplyser prosjektleder Anne-Lise Grundstad Meby.

Du må med andre ord melde deg på lederkonferansen her. Deretter kommenterer du i konkurransetråden på Facebook her.

Så er det kanskje du som vinner en gratis konferansebillett!

Knallsterkt faglig program

Og det er mange gode grunner til å melde deg på PBL Lederkonferanse 2019.

For i tillegg til tradisjonell velkomstmiddag i lavvoen i Breivika søndag og festmiddagen på Scandic havet mandag med utdeling av prisen Årets barnehage 2019, byr vi på et knallsterkt faglig program. Det er komiker Rune Andersen og hans populære forestilling «Lykkeliten» som åpner konferansen mandag. Etter Andersens forestilling blir det en «sofasamtale» med Rune Andersen, Angelica Kjos og Anne Lindboe. Temaet er barnehagenes arbeid for å ivareta sårbare barna. Samtalen ledes av konferansier Trude Teige.

Se hele programmet og meld deg på

Ledelse et gjennomgående tema

På programmet for øvrig er det ledelse av fremtidens barnehager som er gjennomgående tema. Andre foredragsholdere på konferansen er:

  • Mari Rege
  • Jan Ketil Arnulf
  • Lisa Vivoll Straume
  • Elisabeth Bjørnestad
  • Espen Lind

I tillegg byr på en rekke aktiviteter for deg som kommer tidlig søndag med RIB-tur til Saltstraumen, fjelltur til Keiservarden og nettverkskafé med yoga.

Les mer om programmet og meld deg på.

Vær oppmerksom på at vi nå har begrenset antall hotellrom vi kan garantere for. Så om du har tenkt deg til Bodø og PBL Lederkonferanse 2019, er det lurt å ikke vente for lenge med å melde deg på!