Slik blir programmet på årets lederkonferanse

Slik blir programmet på årets lederkonferanse

Komiker Rune Andersen kommer med sin kritikerroste forestilling «Lykkeliten». Mari Rege, Elisabeth Bjørnestad, Espen Lind og flere andre spennende innledere kommer også. I september er det klart for PBL Lederkonferanse 2019 i Bodø!

Publisert:

PBL Lederkonferanse er årets store møteplass for deg som er leder i en PBL-barnehage. Konferansen er for styrere/daglig ledere, pedagogisk ledere og eiere av PBLs medlemsbarnehager.

PBL Lederkonferanse 2019 går av stabelen i Bodø fra 1. til 3. september.

Les mer om PBL Lederkonferanse 2019 og meld deg på.

Lindboe: – Fantastisk møteplass

På årets konferanse er det et knallsterkt faglig program som venter deltakerne som kommer til Bodø. Det er komiker Rune Andersen og hans populære forestilling «Lykkeliten» som åpner konferansen mandag.

– Vi er utrolig glad for at Rune Andersen kommer til lederkonferansen i år. Landsmøtet vårt har nylig bestemt at arbeidet for sårbare barn i barnehagene skal være en av de store satsingene i PBL de neste årene. Rune Andersens historie er gripende og en av mange som viser hvor viktig det er at alle barnehager både har kunnskap til å se og hjelpe de barna som har aller mest behov for at vi er der for dem, sier administrerende direktør Anne Lindboe.

Lindboe oppfordrer medlemsbarnehagene i PBL til å melde seg på lederkonferansen.

– Jeg fikk selv oppleve lederkonferansen for f��rste gang i fjor. Dette er en fantastisk møteplass for alle som er leder eller eier i en privat barnehage. Vi skal både tilby et sterkt faglig program og sosiale areaer hvor deltakerne kan kose seg og bli enda bedre kjent med hverandre, sier hun.

Les mer om PBL Lederkonferanse 2019 og meld deg på.

«Ærlig og rystende forestilling»

«Lykkeliten» er en sterk skildring av Andersens oppvekst med en far som drakk og slo, og beskrives slik i forhåndsomtalen:

Dette er den ærlige og rystende forestillingen om den folkekjære artistens brutale oppvekst. Men det er også en forestilling om en mamma med en grenseløs kjærlighet, en mormor og morfar som betød mye for ham. Betydningen av å ha gode krefter rundt seg som gode naboer og en lærer som spilte en avgjørende rolle. Disse gode kreftene som gjorde en forskjell.

Gjennom forestillingen formidler han tydelig det som ble hans erfaring: Det er aldri barnets skyld. Det fins alltid et håp. Gjør valg.

Gled deg til en god start på lederkonferansen mandag morgen med en forestilling full av humor og optimisme, typetegninger og imitasjoner.

Forestillingen har fått meget gode anmeldelser andre steder i landet. Nå skal Rune Andersen holde denne eksklusivt for ledere i private barnehager på PBLs lederkonferanse.

Allerede mer enn 150 påmeldte

Etter Andersens forestilling blir det en «sofasamtale» med Rune Andersen, Angelica Kjos og Anne Lindboe. Temaet er barnehagenes arbeid for å ivareta sårbare barna. Samtalen ledes av konferansier Trude Teige.

På programmet for øvrig er det ledelse av fremtidens barnehager som er gjennomgående tema. Andre foredragsholdere på konferansen er:

  • Mari Rege
  • Jan Ketil Arnulf
  • Lisa Vivoll Straume
  • Elisabeth Bjørnestad
  • Espen Lind

Les mer om PBL Lederkonferanse 2019 og meld deg på.

Foruten et det faglige programmet blir det tradisjonsrikt velkomstarrangement i lavvo søndag kveld, festmiddag mandag kveld og tilbud om ulike aktiviteter søndag ettermiddag.

PS! Det er i skrivende stund mer enn 150 barnehageledere som har meldt seg på PBL Lederkonferanse 2019.