Over 100 påmeldte til lederkonferansen

Stor pågang. Prosjektleder for PBL Lederkonferanse 2019, Anne-Lise Grundstad Meby, har allerede mottatt over 100 påmeldinger til høstens vakreste eventyr i Bodø.

Over 100 påmeldte til lederkonferansen

Halvannen uke etter at påmeldingen til PBL Lederkonferanse åpnet, er det allerede over 100 påmeldte. – Vi har begrenset med plasser og har blitt utsolgt før, sier prosjektleder Anne-Lise Grundstad Meby.

Publisert:

Fredag 15. mars åpnet påmeldingen til PBL Lederkonferanse 2019, som arrangeres i Bodø 1. til 3. september. Og det tok ikke lang tid før påmeldingene strømmet inn fra barnehageledere over hele landet.  Det er allerede passert 100 påmeldinger, og prosjektleder Anne-Lise Grundstad Meby venter stor pågang også i tiden fremover.

Se hele programmet og meld deg på

Stor pågang

– Vi har et veldig godt program til årets konferanse, med et bredt spekter av spennende foredragsholdere, med temaer om alt fra god ledelse, til presentasjon av forskning innenfor barnehagefeltet og om vold og overgrep mot barn. Spesielt fornøyd er vi med å ha fått komiker Rune Andersen til å åpne konferansen. Her får deltakerne med seg hele den populære forestillingen hans «Lykkeliten», sier Meby.

Lederkonferansen til PBL har i alle år vært svært populær og mange av deltakerne kommer igjen år etter år.

– Om du har tenkt å få med deg lederkonferansen bør du ikke vente for lenge med å melde deg på. For to år siden var vi fulltegnet før fellesferien og det er i år igjen et begrenset antall plasser, sier Grundstad Meby.

Tilbyr flere utflukter

Velkomstarrangementet søndag kveld blir tradisjon tro i lavvo i Breivika, rett utenfor Bodø sentrum klokken 19.00.

Men før middagen får deltakerne som ankommer Bodø før søndag klokken 15.00 mulighet til å velge mellom tre ulike aktiviteter.

  • Spektakulær RIB-tur til Saltstraumen (pris 900,-)
  • Fottur til Keiservarden (gratis)
  • Nettverkskafè med yoga (gratis)

Mandag kveld er det duket for festmiddag på Scandic Havet hvor ett av høydepunktene blir utdelingen av Årets barnehage 2019.