Her er programmet for årets lederkonferanse

Her er programmet for årets lederkonferanse

Programmet til PBL Lederkonferanse 2019 er klart og det er mange gode grunner til å legge turen til Bodø og høstens vakreste eventyr i september.

Publisert:

Det er 16. gang PBL arrangerer lederkonferanse, og i år er det komikeren Rune Andersen som åpner konferansen med sin kritikerroste forestilling «Lykkeliten». En ærlig og rystende, men også humoristisk forestilling om den folkekjære artistens vanskelige oppvekst med en voldelig far.

– Deltakerne får Rune Andersens forestilling i sin helhet og jeg kan love at den er verdt å få med seg, sier administrerende direktør i PBL, Anne Lindboe.

Se hele programmet og meld deg på

Hvordan kan barnehagene hjelpe de sårbare barna?

Temaet vold og overgrep mot barn fortsetter også etter Lykkeliten-forstillingen.

Angelica Kjos hadde på lik linje med Rune Andersen en særdeles vanskelig barndom preget av vold, overgrep, tortur og menneskehandel. I en samtale med PBL-leder Anne Lindboe og konferansier Trude Teige deler de sin historie og sine erfaringer med salen.

Hvordan er det å vokse opp under slike forhold? Hva kan vi lære av deres historier? Og: Hvordan kan barnehagene bidra til å se og hjelpe barn som vokser opp under uverdige hjemmeforhold?

PBL-leder Anne Lindboe er selv barnelege og tidligere barneombud og er brennende opptatt av å sikre barn trygge og gode oppvekstvilkår.

– I min jobb som administrerende direktør i PBL ønsker jeg å bidra til at barnehagene skal kunne gjøre en enda bedre og viktigere jobb for de sårbare barna, sier Lindboe.

Espen Lind avslutter

Lederkonferansen byr i tillegg på et bredt spekter av spennende foredragsholdere med alt fra gode ledelsesforedrag til presentasjon av forskning innenfor barnehagefeltet.

Til å avslutte hele konferansen har vi fått musikeren Espen Lind, som ikke bare kan synge og skrive låter, men som har høstet mange lovord for sitt foredrag Strategiske toner.

– Med andre ord, det er mange gode grunner til å melde deg på høstens vakreste eventyr i Bodø, sier Anne Lindboe og minner om at det er begrenset antall plasser på PBLs lederkonferanse.

– Så ikke vent til det er fullt.  

Se hele programmet og meld deg på