PBL Lederkonferanse: Sturla lager show i Stormen!

PBL Lederkonferanse: Sturla lager show i Stormen!

Sturla Berg-Johansen har sluttet med narkotika, alkohol, røyk og damer. Det blir det bra underholdning av!

Publisert:

Sturla Berg-Johansen regnes som en av landets beste standupkomikere. Nå kommer han til Bodø og PBL Lederkonferanse i september for å gi konferansen den beste kick-starten mandag morgen.

Og vi kan love at lattermusklene blir trimmet når komikeren harselerer med sine egne opp- og nedturer og ikke minst alle ting han har sluttet med som alkohol, røyk og kvinnfolk.

– Jeg gleder meg til å komme til Stormen og tulle og tøyse med barnehageledere, sier Sturla Berg-Johansen i denne videoen.

Sturla Berg-Johansen

Les mer og meld deg på PBL Lederkonferanse

Kombinasjon humor og alvor

Sturla Berg-Johansen var med helt fra starten av det norske standup-eventyret, og det er med Sturla på scenen du virkelig får kjenne pulsen på denne eminente humoristen.

Som komiker snakker han om alt mulig, setter ting på spissen og skaper debatt. Sturla har vært ærlig om sine tidligere rusproblemer, som han nå gjør humor av. Vi tør påstå Sturla er i særklasse når det gjelder å kombinere humor og alvor, og nå får du muligheten til å høre hans elleville show i Bodø.

Flere store utmerkelser

Sturla Berg-Johansen regnes som en av Norges beste komikere, om ikke den beste! Han har over 20 år i underholdningsbransjen bak seg og er en av landets beste og mest folkekjære komikere, i tillegg til å være en kjent programleder på TV.

Sturla Berg-Johansen har tidligere vært programleder for «Deal or No Deal» og «Norske Talenter». I 2002 vant han Komiprisen for beste stand-up, i 2008 vant han folkets pris under Gullruten og i 2010 ble han tildelt Juster-prisen. Nå kommer han til PBL Lederkonferanse 2018 for å trimme lattermusklene til landets barnehageledere.