Se medlemsmøtet i opptak her

Holdt medlemsmøte. Lise Marie Grøtland Brox fra PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste og direktør for arbeidsgiveravdelingen i PBL, Espen Rokkan deltok på medlemsmøte fra PBLs lokaler i Bodø med sammen med Anne Linboe på storskjerm fra Oslo, holdt medlemsmøte via Facebook onsdag formiddag.

Se medlemsmøtet i opptak her

Fikk du ikke deltatt på PBLs digitale medlemsmøte onsdag? Her finner du sendingen i opptak.

Publisert:

Behovet for informasjon har kanskje aldri vært større blant PBLs medlemsmasse enn i forbindelse med korona-epidemien.

Til tross for at alle landets barnehager som hovedregel nå er blitt stengt, har sektoren fått en svært viktig rolle i jobben med å sørge for at personell innenfor andre kritiske samfunnsfunksjoner kan komme seg på jobb.

Dette skal barnehagene håndtere samtidig som det oppstår usikkerhet rundt økonomi, hvilke barn som har krav på plass, hvilke rettigheter og plikter de ansatte har, mulig smitte i egen barnehage og en rekke andre forhold.

PBL svarer fortløpende på spørsmål fra medlemsbarnehagene via telefon og e-post. Det er også opprettet en egen seksjon på pbl.no med relevant informasjon til medlemmene.

For ytterligere å møte det store informasjonsbehovet, arrangerte PBL onsdag et digitalt medlemsmøte som ble direktesendt på PBLs Facebook-side.

I tillegg til at PBLs administrerende direktør Anne Lindboe og direktør for arbeidsgiveravdelingen, Espen Rokkan, informerte om alt fra politiske prosesser til praktiske arbeidsgiverspørsmål, ga HMS-rådgiver og sykepleier Lise Marie Grøttland Brox fra PBL Mentor Bedriftshelsetjeneste praktiske råd om smittevern i barnehagen disse krevende dagene.

Underveis i møtet svarte PBL skriftlig på spørsmål fra noen av de mer enn 1.200 seerne som fulgte direktesendingen.

Fikk du ikke med deg sendingen? Da kan du se den i opptak her i videovinduet under. (Vi beklager at lyden falt bort i et par minutter et lite stykke ut i møtet).