Hva skal PBL jobbe med i 2024? Samling for deg som eier en barnehage!

På bildet ser du noen av deltakerne på samling med PBL Eiernettverk i Svolvær i mai 2022.

Hva skal PBL jobbe med i 2024? Samling for deg som eier en barnehage!

22.-24 november har du mulighet til å videreutvikle PBLs strategi på samling med PBL Eiernettverk. Bidra med dine tanker og meninger om hva PBL skal jobbe med i neste periode.

Publisert:

– Vi håper dette er interessant for eierne av medlemsbarnehagene, og vi skal gjøre vårt ytterste for at det blir en spennende og innholdsrik samling. Tidligere samlinger har vært preget av samhold, gode diskusjoner, faglig innhold, hyggelig sosialt samvær, verdiskapning og entusiasme for den viktige jobben som gjøres i vår del av sektoren, sier nettverksleder Anne Vikjord.

Påmeldingsfrist for samlingen er 23.oktober. 

Meld deg på

Flest mulig deltakere

Administrerende direktør i PBL, Jørn-Tommy Schjelderup,  ønsker at så mange som mulig deltar.

– For å sikre gode innspill fra et bredt spekter av eiere av medlemsbarnehager, er det nyttig om flest mulig eiere deltar på samlingen.

Nettverkssamlingen i november blir i Trondheim og er den aller første samlingen av sitt slag.

– Dette har vi aldri gjort før. At vi på et så tidlig tidspunkt involverer medlemmene så grundig i strategiarbeidet. Vi håper det blir godt mottatt og gleder oss til gode og viktige innspill, sier Schjelderup og forteller om programmet på samlingen:

– Samlingen vil bestå av gruppearbeid på ulike tema i strategien, innlegg fra PBL og selvsagt også diskusjoner om dagsaktuelle temaer. Nettverket er til for deltakerne, og det legges derfor opp til tid for å ta opp saker nettverket ønsker diskusjoner på. Dette kan påmeldte også melde inn i forkant.

Ønsker du å melde deg på nettverkssamlingen? Påmeldingsfrist 23.oktober! 

Meld deg på

Praktisk informasjon

Oppstart: 22. november 20.00 (merk at vi starter med middag denne kvelden. Det er ikke noe faglig program denne dagen)
Avslutning: 24. november 16.00
Sted: Radisson Blu Royal garden, Trondheim
Påmeldingsfrist: 23. oktober

PBL Eiernettverk

Eiernettverket startet opp høsten 2021. I PBL Eiernettverk er det både rom for lokale problemstillinger, og diskusjoner om hvordan sektoren utvikler seg og hvordan fremtidens barnehagesektor bør se ut.

Les mer om PBL Eiernettverk og bli medlem!