BVO-dagene: Nå er programmet komplett

Her er foredragsholderne som 27. og 28. november skal fylle BVO-dagene 2023 med sterkt og variert innhold. Du kan lese om hver av dem lenger ned i artikkelen.

BVO-dagene: Nå er programmet komplett

Nå er programmet klart foran høstens viktigste konferanse om sårbare barn i barnehagen. Gjør deg klar til to dager med variert og sterkt innhold, enten på Oslo kongressenter eller via nett.

Publisert:

Barnas Verneombud (BVO) er en satsing i regi av PBL, og som retter seg mot alle kommunale og private barnehager i hele landet.

BVO har som mål å gi deg som jobber i barnehage økt kompetanse for å se og hjelpe sårbare barn, og da spesielt innenfor følgende fagområder:

  • Vold, alvorlig omsorgssvikt og seksuelle overgrep mot barn
  • Barnehagemiljø, mobbing og krenkelser
  • Barn med behov for spesiell tilrettelegging

Mye av arbeidet til BVO skjer gjennom digitale opplæringsprogram som er utarbeidet i samarbeid med ulike fagmiljøer med høy kompetanse.

Påfyll av kunnskap og inspirasjon

Gjennom konferansen BVO-dagene ønsker PBL å gi barnehageledere og -ansatte ekstra kunnskap og inspirasjon til å prioritere denne viktige delen av arbeidet med barna i barnehagene.

Årets BVO-dager arrangeres i Oslo kongressenter 27. og 28. november. De som ønsker å delta, men som ikke kan være i Oslo, kan velge å melde seg på digitalt.

–  Så langt er det mer enn 300 påmeldte. Så det begynner å se veldig bra ut. Men det er fortsatt plass til mange flere, både i salen og på nettet, sier Kari Vold Jensen, utviklingsleder i PBL.

I fjor var det om lag 700 deltakere på BVO-dagene.

Les mer og meld deg på

Sterkt program

Årets program er nå helt spikret. Kari Vold Jensen sier hun er veldig fornøyd med både det faglige innholdet og miksen i programmet.

Følgende foredragsholdere vil stå på scenen i årets konferanse:

Faglig tyngde og personlige historier

Første dag vil i sin helhet være viet temaet vold og seksuelle overgrep mot barn. Dag to omhandler mobbing i barnehagen og barn med behov for spesiell tilrettelegging. 

– I tillegg til gode og reflekterte foredrag fra dyktige fagfolk, får vi også møter med kjente mennesker som forteller sine personlige og sterke historier på en måte som berører alle som hører dem. Så dette kommer til å bli en konferanse du ikke har lyst til å gå glipp av, sier utviklingsleder Kari Vold Jensen.

Les mer og meld deg på