Barnas verneombud inviterer til BVO-dagene 2023: Nå er det åpnet for påmelding

Mer enn 700 deltok fysisk eller digitalt da BVO-dagene for første gang ble arrangert i fjor høst.

Barnas verneombud inviterer til BVO-dagene 2023: Nå er det åpnet for påmelding

27. og 28. november arrangerer Barnas verneombud BVO-dagene 2023. – Behovet for kunnskap er stort, og med denne årlige møteplassen ønsker vi å gi sektoren inspirasjon og handlingskompetanse til å fortsette det viktige arbeidet de står i daglig til beste for de aller minste i samfunnet, sier programansvarlig Kari Vold Jensen.

Publisert:

BVO-dagene 2022 ble første gang gjennomført i fjor høst, med mer enn 700 deltakere.

Nå er arrangørene klare for nye dager med faglig påfyll om sårbare barn i barnehagen. Arrangementet går av stabelen i Oslo kongressenter 27. og 28. november. Også i år er det mulig å delta enten digitalt eller fysisk. Og allerede nå er det åpnet for påmelding.

Les mer og meld deg på

Sterkt program og viktig arbeid

BVO-dagene er en todagers konferanse med anerkjente og dyktige foredragsholdere.

I år vil første dag i sin helhet være viet temaet vold og seksuelle overgrep mot barn. Dag to omhandler mobbing i barnehagen og barn med behov for spesiell tilrettelegging. 

På programmet står en rekke spennende foredragsholdere som Anita Skorgan, Kingsford Siayor, Øyvind Kvello og Judith van der Weele. 

Utviklingsleder i PBL og programansvarlig for BVO-dagene, Kari Vold Jensen, er stolt av programmet og gir uttrykk for at er stor stas å kunne invitere til BVO-dager igjen.

– Vi har gjennom det siste året lært at arbeid med sårbare barn i barnehagen har aldri vært mer aktuelt og viktigere enn nå, sier hun.

Økt kompetanse i alle barnehager

Satsingen Barnas Verneombud er etablert av PBL, men retter seg mot alle private og kommunale barnehager i Norge.  BVO har som mål å gi deg som jobber i barnehage økt kompetanse for å se og hjelpe sårbare barn, og da spesielt innenfor følgende fagområder:

  • Vold, alvorlig omsorgssvikt og seksuelle overgrep mot barn
  • Barnehagemiljø, mobbing og krenkelser
  • Barn med behov for spesiell tilrettelegging

BVO-dagene passer for alle som jobber med små barn, og spesielt for deg som jobber i barnehage.

Les mer og meld deg på