Få hjelp til å sette opp barnehagebudsjettet

Få hjelp til å sette opp barnehagebudsjettet

Synes du det er vanskelig å sette opp et budsjett eller sliter du med å få økonomien til å gå rundt? Vårt team av økonomer hjelper deg gjerne med å komme i mål.

Mange barnehageledere kan oppleve den økonomiske driften av en barnehage som vanskelig og utfordrende. Lederen er gjerne pedagogutdannet i bunn og mange har ikke den økonomiske tyngden de føler de trenger til å kunne sette opp et budsjett.

Alle barnehager kan få hjelp av oss med oppgaver knyttet til økonomi og styrearbeid.

Dette kan vi hjelpe deg med:

  • Sette opp budsjett
  • Vurdere barnehagens økonomiske situasjon
  • Gi tips og råd til forbedringer
  • Kurs og opplæring

Vanskelig å fylle opp plassene

Utviklingen de siste årene viser at flere barnehager sliter med å fylle opp plassene. Dette på grunn av økt konkurranse med større og flere barnehager, færre barnehagebarn og foreldre som i større grad shopper barnehageplasser nå enn tidligere.

Da er det viktig at barnehagene tar høyde for en eventuell nedgang i barnegruppene i budsjettet.

Bare ett barn mindre kan utgjøre flere hundre tusen i tapte inntekter for barnehagen og må tas med i budsjettet for å unngå store overraskelser.

Vårt team kan hjelpe deg å se igjennom og vurdere situasjonen til barnehagen. Om den har råd til å gå noen måneder med færre barn og hvilke tiltak som må settes inn for å få kontroll på den økonomiske situasjonen.

Jobben gjør vi enten fra kontoret i Bodø – eller sammen med deg i barnehagen din.

Få råd om god drift

Vi hjelper deg ikke bare med å sette opp budsjett. Du vil også få råd om hvordan barnehagen din kan endre på rutiner og få mer for pengene. Det kan for eksempel være mye penger å spare på å planlegge innkjøp bedre.

 

Ta kontakt med din regnskapsfører eller send en henvendelse til .