Slik er det å jobbe i PBL-konsernet

Slik er det å jobbe i PBL-konsernet

PBL-konsernet har hatt en enorm vekst de siste ti årene og huser i dag nærmere 140 ansatte i PBL-huset i Bodø. I tillegg har vi kontor i Oslo, Bergen og Stavanger og er totalt nærmere 160 ansatte. Vi tror et godt arbeidsmiljø, sterkt fagmiljø, spennende oppgaver og mange goder som ansatt, gjør at mange ønsker å jobbe sammen med oss.

Så hva kan vi tilby?

Kompetansehuset PBL

Vi som jobber i PBL-konsernet, er en del av en stor og viktig kompetansebedrift som bistår våre medlemsbarnehager i hele Norge. Her finner du et unikt og spesielt fagmiljø med alt fra økonomi og regnskap til advokater, journalister, siviløkonomer, utviklere, sykepleiere og fysioterapeuter, for å nevne noen av de mange yrkesgruppene. Vi har mange og dedikerte arbeidstakere på PBL-huset som alle har et felles mål, nemlig å bidra til høy kvalitet i private barnehager.

Kantine for de ansatte

Det første mange trekker frem som ansatt i PBL, er kantina vår med Iris og Bjørgunn som lager til et godt og sunt lunsjtilbud hver dag. Og noen ganger serverer de noe usunt til kaffen også.

For en liten sum penger som trekkes over lønna hver måned, slipper de ansatte å tenke på å smøre matpakke hver morgen. I PBL-kantina kommer vi til dekket bufeet med egen salatbar, brød og mye godt pålegg. En dag i uken er det dessuten varmmat på menyen.

Team PøBeL

I PBL er vi glade i å finne på ulike sprell og morsomheter som gjerne involverer litt fysisk aktivitet. Og PBL er opptatt av at de ansatte holder seg i fysisk aktivitet. Vårt bedriftsidrettslag Team PøBeL er derfor en viktig del av de ansattes tilbud. I tillegg til blant annet crossfit, fotball, klatring og spinning, deltar vi på en rekke store eller mindre arrangementer. Vi har flere ganger deltatt i Midnattsolrittet, Kobberløpet, Rosa-sløyfeløpet, Bodø-løpet og en rekke fjellturer i tillegg til at flere fra Team PøBeL har deltatt i Oslo Marathon og KK-mila, for å nevne noe. Vi liker å tenke at fysisk aktivitet og sosiale sammenkomster henger godt sammen. Å være en del av Team PøBeL kommer med lattergaranti og flotte opplevelser.

Fleksitid og sommertid

Vinteren kan være mørk og tung. Da jobber vi i PBL heller lange dager med en arbeidstid fra 08-16. Det fine med disse lange dagene er at vi har fri hver jul fra julaften og frem til første arbeidsdag på nyåret. I tillegg har vi fri i den stille uke og jobber redusert i sommermånedene, fra klokken 08-15 fra mai til september.

I PBL har vi også fleksitid som gjør at du kan styre litt av din egen arbeidsdag.

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Vi har svært gode pensjons- og forsikringsordninger i PBL-konsernet. Disse blir man en del av fra første dag av ansettelsen. 

Det er mange fordeler med å jobbe i PBL. Men mest av alt tror vi at det er morsomt og inspirerende å jobbe i PBL på grunn av alle våre gode kolleger og utfordrende arbeidsoppgaver.