Slik er det å jobbe i PBL-konsernet

Slik er det å jobbe i PBL-konsernet

PBL-konsernet har hatt en betydelig vekst de siste årene, og konsernet har totalt mer enn 160 ansatte.

De aller fleste av de ansatte holder til på hovedkontoret i Bodø. I tillegg har vi kontor i Oslo, Bergen og Stavanger. Vi tror et sterkt fagmiljø, et godt arbeidsmiljø, spennende oppgaver og attraktive ansattgoder gjør at mange ønsker å jobbe sammen med oss.

Så hva kan vi tilby?

Kompetansehuset PBL

Vi som jobber i PBL-konsernet, er en del av en stor og viktig kompetansebedrift som bistår våre mer enn 1.900 medlemsbarnehager i hele Norge. Her finner du et unikt og bredt fagmiljø innenfor alt fra økonomi og regnskap til advokater, siviløkonomer, systemutviklere, journalister, sykepleiere og fysioterapeuter, for å nevne noe.

Vi har mange og dedikerte arbeidstakere som alle har et felles mål, nemlig å bidra til høy kvalitet i barnehagesektoren, og særlig i medlemsbarnehagene.

PBL-konsernet har høykompetente fagfolk innenfor en rekke fagfelt. Her er både økonomer, advokater, sykepleiere, regnskapsførere og systemutviklere, for å nevne noe.

Kantine for de ansatte

Det første mange trekker frem som ansatt i PBL, er kantina vår med dyktige og hyggelige ansatte som tilbyr et delikat, godt og sunt lunsjtilbud hver dag.

Mot en liten og fast sum som trekkes over lønna hver måned, slipper du som ansatt å tenke på å smøre matpakke før du drar på jobb. I PBL-kantina kommer vi til buffet med egen salatbar, brød og mye godt pålegg. En dag i uken er det dessuten varmmat på menyen.

Team PøBeL

Ansatte i PBL er glade i å finne på ulike aktiviteter som gjerne inkluderer fysisk aktivitet. Og PBL er opptatt av at de ansatte har mulighet til å holde seg fysisk aktive. Vårt bedriftsidrettslag Team PøBeL er derfor en viktig del av de ansattes velferdstilbud.

I tillegg til organiserte treninger innenfor blant annet crossfit, fotball, klatring, padel, tennis og spinning, deltar vi på en rekke større eller mindre arrangementer der Team PøBeL oftest dekker deltakeravgiften.

Vi har flere ganger vært synlig til stede i Midnattsolrittet på sykkel, Kobberløpet på ski, Rosa sløyfe-løpet, løpskarusellen Gampen og en rekke fjellturer. I tillegg har flere fra Team PøBeL deltatt i Oslo Marathon og KK-mila, for å nevne noe.

Vi liker å tenke at det er en sammenheng mellom fysisk aktivitet, sosiale sammenkomster og trivsel på jobb. Å være en del av Team PøBeL kommer med lattergaranti og flotte opplevelser.

Pøbel 3.jpg
Pøbel 2.jpg
Pøbel 1.jpg

Team PøBeL er et svært aktivt bedriftsidrettslag, med varierte aktiviteter og stort engasjement.

Sommertid og fleksitid

Sommeren byr på mange fine stunder som det kan være godt å ta ekstra godt vare på.

Derfor har PBL lagt opp arbeidstidene slik at du om vinteren kan arbeide inn velfortjent fritid til den lyseste tiden av året.

I perioden 15. september – 14. mai jobber vi fra 08.00 til 16.00. I sommermånedene avslutter vi arbeidsdagen én time tidligere.

Som ansatt i PBL har du fri hver jul fra og med julaften og frem til første arbeidsdag på nyåret. I tillegg har du fri hele påsken – fra og med lørdag i palmehelgen til og med 2. påskedag.

I PBL har vi også fleksitid. Dette bidrar til at du enklere kan planlegge hverdagen slik at du kan få gjort det du skal, både på jobb og på fritiden.

Gode ordninger når barnehager, skoler og SFO har planleggingsdag

Har du barn under 12 år, har PBL egne ordninger som gjør det enklere å kombinere jobb med foreldreansvar på planleggingsdagene til barnets barnehage, skole og SFO.

Ordningen går i korte trekk ut på at det blir lagt til rette for at du har barnet med deg på jobb. Og for at barnet ditt ikke skal måtte ha en for lang dag på kontoret, vil du på disse dagene ha en litt kortere arbeidsdag uten trekk i lønn.

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Ansatte i PBL-konsernet er omfattet av svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Disse blir man en del av fra første dag av ansettelsen.