Gikk du glipp av PBLs medlemsmøter? Her kan du se det digitalt

PBLs styreleder Eirik Husby er en av dem som deltar på det digitale medlemsmøtet.

Gikk du glipp av PBLs medlemsmøter? Her kan du se det digitalt

De siste ukene har PBL reist rundt i store deler av landet for å møte medlemsbarnehagene. Hadde du ikke anledning til være med, kan du nå se en digital versjon av medlemsmøtene.

Publisert:

PBL ønsker alltid å være så tett på medlemsbarnehagene som mulig, både gjennom personlig rådgiving og gjennom ulike fysiske og digitale møteplasser.

De siste to årene har imidlertid pandemien satt en sterk begrensning på hvor mye PBL har kunnet planlegge å møte medlemsbarnehagene fysisk.

Derfor var det med stor glede at representanter for administrasjonen og styret i februar og mars endelig kunne reise rundt i store deler av landet for å møte medlemsbarnehagene igjen.

Denne uken ble turnéen avsluttet, etter besøk i totalt 11 byer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Totalt har representanter for litt over 300 barnehager vært med på møtene.

For at også alle dem som av ulike årsaker ikke har kunnet delta, skal få tilgang til viktig og aktuell informasjon, har PBL nå laget en digital utgave av medlemsmøtet.

På møtet deltar styreleder Eirik Husby, administrerende direktør Jørn-Tommy Schjelderup, forhandlingsleder Espen Rokkan og teamleder Sandra Brask Furnes fra PBL Regnskap avdeling lønn.

Se møtet her (NB! Krever innlogging)