PBL Landsmøte: – Vi gleder oss til å kunne møtes etter gjenåpningen

PBL Landsmøte: – Vi gleder oss til å kunne møtes etter gjenåpningen

Fredag kom gladnyheten vi alle har håpet på. Norge gjenåpner for fullt! Det betyr at vi kan arrangere PBL Landsmøte på Gardermoen 1. og 2. november uten strenge smitteverntiltak. Meld deg på og bli med på landsmøtet!

Publisert:

Etter 561 dager med strengeste tiltakene i fredstid, ser vi endelig en ende med full gjenåpning av Norge fra lørdag 25. september. Det betyr at PBLs landsmøte på Gardermoen 1. og 2. november kan avvikles helt som i gode gamle dager, uten at vi må tenke på holde avstand til hverandre.

– Vi gleder oss stort til å treffe medlemsbarnehagene igjen etter en svært krevende tid under pandemien og håper  så mange som mulig nå melder seg på og blir med PBLs første store fysiske samling siden lederkonferansen i 2019, sier styreleder i PBL, Eirik Husby.

Meld deg på PBL Landsmøte

Landsmøtet er det høyeste organet i PBL. Her skal vedtekter fastsettes og strategiplanen for de kommende to år vedtas, og her skal et nytt styre velges. I tillegg til viktige landsmøtesaker er det satt av tid til debatter om viktige tema som berører medlemsbarnehagene.

Og selvsagt skal det settes av tid til å ha det hyggelig sammen både med gode diskusjoner og samtaler med barnehagekolleger fra hele landet, men selvsagt også festmiddagen hvor vi dekker opp med hvite duker og serverer treretters middag.

Og til å lose oss igjennom festmiddagen har vi fått konferansier, komiker og artist Heine Totland.

Så her er det mange grunner til å se frem til PBL Landsmøte 2021.

Meld deg på PBL Landsmøte.