Heine Totland underholder under festmiddagen på PBL Landsmøte. Kommer du?

Bli med på landsmøtet. Gå ikke glipp av PBL Landsmøte hvor blant annet Heine Totland skal underholde under festmiddagen mandag kveld. Foto: Jarle Vines

Heine Totland underholder under festmiddagen på PBL Landsmøte. Kommer du?

Har du savnet å få møte barnehagekolleger fra hele landet til gode faglige diskusjoner og sosialt samvær? Nå har du endelig sjansen igjen. Bli med på PBL Landsmøte på Gardermoen 1. og 2. november!

Publisert:

Etter halvannet år med strenge smittevernstiltak, ser vi endelig en ende på de strengeste restriksjonene under pandemien. De aller fleste av oss er fullvaksinerte, og ifølge myndighetene kan vi begynne å bevege oss mot mer normale tilstander og være mer sammen.

Kom sammen igjen!

Derfor gleder styret og administrasjonen i PBL seg ekstra mye til å kunne gjennomføre årets utsatte landsmøte fysisk på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Meld deg på PBL Landsmøte

Landsmøtet er det høyeste organet i PBL. Her skal vedtekter fastsettes og strategiplanen for de kommende to år vedtas, og her skal et nytt styre velges.

I tillegg til viktige landsmøtesaker er det satt av tid til debatter om viktige tema som berører medlemsbarnehagene.

Og selvsagt skal det settes av tid til å ha det hyggelig sammen.

Festmiddag med Heine Totland

Festmiddagen under landsmøtet er et av høydepunktene med nydelig tre-retters meny i et for anledningen festpyntet landsmøtelokale. I år kommer Heine Totland for å underholde landsmøtedeltakerne. Sammen med sitt band vil han sørge for en fantastisk og underholdende festkveld!

Meld deg på PBL Landsmøte

Fakta om Heine Totland

Har de siste tre årene vært aktuell med forestillingen «Musikk e komme for å bli» med Gisle Børge Styve (kjent blant annet fra Beat for Beat).

Hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!Buddy HollyChessJesus Christ Superstar og Les Miserables.

Programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes i 3 sesonger og vinner av Masterchef 2015 på TV3.

Har også sitt eget 50’s Rock&Roll-band, Heine Totlands Rock&Roll Circus, som spiller landet rundt på store festivaler og i kulturhus.