Bli med på PBL Regnskaps webinar-skole!

Produkt- og kundeleder Susan Barstrand i PBL Regnskap forteller om webinarskolen som PBL Regnskap tilbyr.

Bli med på PBL Regnskaps webinar-skole!

Nytt regnskapssystem gir nye rutiner. Gjennom en serie webinarer vil PBL Regnskap nå møte barnehagenes behov for opplæring i PowerOffice Go.

Publisert:

PBL Regnskap er fullt i gang med å fase inn regnskapssystemet PowerOffice Go hos sine regnskapskunder. Systemet er intuitivt og enkelt å bruke, og en klar målsetting er at barnehagene skal få en bedre brukeropplevelse.

– Men nye system medfører alltid nye rutiner, både for oss og for barnehagene. Alt som er nytt kan føles uoversiktlig i starten. Derfor starter vi nå en serie webinarer – en webinarskole – for å hjelpe kundene over den første lille kneika, sier produkt- og kundeleder Susan Barstrand i PBL Regnskap.

Tips og råd

Gjennom webinarskolen ønsker PBL Regnskap å dele kompetanse, gi tips og råd, samt foreslå hensiktsmessige rutiner og arbeidsformer for barnehagene.

Ulike webinar-verter vil ta opp ulike tema som for eksempel foreldrefakturering, årsoppgjør, rapportering, innsending av bilag og merking av bilag.

I forkant av webinarene vil du som kunde få tilsendt en link for påmelding, og på datoene for webinarene blir barnehagene tilsendt en ny link for pålogging.

Sammen med webinar-verten vil det sitte fagpersoner å svare på spørsmål som kommer inn underveis.

– Her gjelder regelen om at det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar. Så vi oppfordrer dere til å stille alle spørsmål dere måtte ha, sier Susan Barstrand.

Soleklare fordeler

Ettersom den digitale utviklingen i regnskapsbransjen går fort, endres også samarbeidet mellom PBL Regnskap og barnehagene. Det er viktig at barnehagene har nødvendig informasjon tilgjengelig og at den enkelte blir selvhjulpen til et visst nivå.

På webinarene blir det derfor snakket om hva som er hensiktsmessig at kunden selv finner ut av og hva de bør spørre fagfolkene i PBL Regnskap om. Mange av svarene ligger allerede i "skyen".

– Informasjon du tidligere ringte eller sendte oss e-post om, kan nå deles enda enklere via systemet. For alle parter er det viktig at vi klarer å utnytte de soleklare fordelene felles plattformer gir oss. Det sparer barnehagene tid på, og det frigjør kapasitet hos oss til å levere enda bedre tjenester til barnehagene, sier Susan Barstrand.

Program, PBL Regnskaps webinarskole

Dato  Klokkeslett Tema  Vert
 13.02.2020  14.00  Fakturering  Ann Jorid Jensen
 19.02.2020  10.00  Innsending og merking av bilag  Jeanette Eliassen
 10.03.2020  14.00  Rapportering  Oda Okkenhaug
 23.03.2020  13.00  Dokumentsenter  Linda Bakker
 23.04.2020  14.00  Arbeidsflyt  Christian Nyheim
 04.05.2020  13.00  Ferierutiner  Solveig H. Waage

E-post med påmeldingslenker sendes ut til PBL Regnskap sine kunder.