Fortsatt ledige plasser på HMS-konferansen: Få trimmet lattermusklene med Trond-Viggo

Fortsatt ledige plasser på HMS-konferansen: Få trimmet lattermusklene med Trond-Viggo

Han pusset tennene til Flode, geleidet oss gjennom «Kroppen» på barne-tv, snakket barnas sak som barneombud og har gitt liv til den ene TV-karakteren etter den andre. Gå ikke glipp av Trond-Viggo Torgersen under HMS-konferansen i februar.

Publisert:

Det er mye å glede seg til når PBL Bedriftshelsetjeneste arrangerer den aller første heldagskonferansen med HMS i fokus - på Felix konferansesenter i Oslo 1. februar.

Kjent for oss alle

For i tillegg til mange viktige faglig innlegg fra flere av HMS-rådgiverne i PBL Bedriftshelsetjeneste, Stami og Akan, kan du se frem til et humoristisk avbrekk med en av vår mest folkekjære artist og programleder, Trond Viggo Torgersen.

Se hele programmet og meld deg på HMS-konferansen.

Torgersen har i mange år vært en av Norges mest populære programskapere og tv-underholdere, og hans Tenke sjæl – konsept har satt sitt preg på flere generasjoner allerede.

Enten det er som onkel i barne-tv, som ungdommelig friskus i Halvsju, som mannen som fortalte alt og mer til om kroppen i tv-rute, som et markant Barneombud, eller som komiker i skikkelsen til Vaktmesteren og lekende med et vell av morsomme figurer.

Musikalsk har du mange kjente og kjære klassikere å se frem til. Vi kan nevne perler som «Tenke sjæl», «Tramp på en Smurf», «Puss puss så får du en suss», og en mengde andre kjente og kjære sanger som vi alle kunne synge med på og ikke minst dra inn i samlingsstunden i barnehagen.

Mye å spare på godt arbeidsmiljø

Jobben med helse, miljø og sikkerhet i barnehagen er blitt en viktig oppgave for alle ledere i arbeidslivet. Ifølge europeiske forskere gir hver krone investert i arbeidsmiljø 2,2 kroner tilbake.  Det er med andre ord mye å spare på å investere i arbeidsmiljøet. Men hvordan kan du sikre et godt arbeidsmiljø og et stabilt og godt nærvær i din barnehage?

– Vi ser stadig eksempler på at kontinuerlig arbeid med arbeidsmiljøet blir viktigere og viktigere ute i barnehagene. Men mange opplever det som vanskelig å ta tak i oppgaver som du kanskje ikke føler deg trygg på å håndtere, som for eksempel kriseledelse og hvordan du kan håndtere konflikter på arbeidsplassen, sier direktør i PBL Bedriftshelsetjeneste, Ann-Heidi Pettersen.