Samarbeidspartnerne til PBL lover premiedryss under lederkonferansen

De gleder seg til å møte deltakerne på PBL Lederkonferanse 2024. Fra venstre: Jesper Boberg (Lekolar), Kristian Sundby (Servicegrossistene), Haakon Ølmheim (Jelpr), Runa Lillegrend (Ishavskraft), Gro-Signy Haug (Lekolar), Mette Wrangell (Norengros), Tore Nilsen (Ishavskraft), Johnny Raanes (Mentor+), Bjørn Tore Knutsen (Polar BioMedicals) og Dag Hognerud (N3).

Samarbeidspartnerne til PBL lover premiedryss under lederkonferansen

Nå braker det løs igjen! Etter suksessen med gullbilletter i fjor, er vi glade for å kunne annonsere at vi også i år vil dele ut mange flotte premier til barnehagene under PBL Lederkonferanse 2024.

Publisert:

Salgssjef i Mentor+, Johnny Raanes, kan bekrefte at årets arrangement vil by på gode muligheter for å vinne store premier.

I år får du igjen muligheten til å samle lodd hos våre samarbeidspartnere. To heldige barnehager kan vinne 10 000 kroner som skal gå til personalet i barnehagen.

– Det betyr at det er mye å glede seg til, både et spennende program og mange hyggelige samarbeidspartnere å besøke i pausene, sier Raanes.

Gjentar suksessen

Alle som husker gullshowet under lederkonferansen i fjor, vet at det er mye å glede seg til.

– Selv om vi kanskje ikke kan love en like stor fest av en trekning og like mange premier som da vi feirer 30 års jubileet til PBL, lover vi at årets konferanse ikke vil skuffe. Det blir premiedryss og god stemning, forteller han.

I år legger PBL stor vekt på å gi dere tid i pausene til å møte barnehagekollegaer fra ulike steder, og slå av en prat med våre samarbeidspartnere.

De gjentar suksessen fra i fjor med en premietrekning på mandagen.

– Besøk gjerne samarbeidspartnerne sine stands, få informasjon om deres produkter og tjenester, og samle lodd som gir dere sjansen til å vinne flotte premier i trekningen. Ved å besøke utstillerne og delta i aktivitetene deres, får du en gyllen mulighet til å sikre deg noen ekstra fine premier til din barnehage, sier Raanes.

Møt våre samarbeidspartnere

Han forteller at de kommer med mer informasjon om hva som skjer i utstillingsområdet når konferansen nærmer seg.

– Men vi kan allerede nå fortelle hvem du kan møte i utstillingsområdet under PBL Lederkonferanse.

Som medlem av PBL har du tilgang til en rekke gode produkter og avtaler gjennom våre samarbeidspartnere.

I år har vi følgende utstillere:

Norengros
N3 (renholdssoner)
Lekolar
Phonero
Ishavskraft
Servicegrossistene
Polar BioMedicals
Jelpr

Disse partnerne tilbyr alt fra pedagogiske leker og utstyr, kontorrekvisita, telekommunikasjonstjenester til energiløsninger, inneklima tjenester og mye mer. De står klare til å vise hvordan deres produkter og tjenester kan gjøre hverdagen i din barnehage både enklere og mer kostnadseffektiv.

Besøk også PBLs stands

Glem heller ikke å besøke PBLs egne stands når du er på konferansen. Disse kommer fra PBL:

  • PBL
  • Mentor+
  • PBL Regnskap
  • PBL Forsikring

– Vi ser frem til å møte deg på PBL Lederkonferanse 2024, og håper du vil benytte anledningen til å bli kjent med våre samarbeidspartnere og delta i premietrekning og aktiviteter, avslutter Raanes.