Kjempegode tilbakemeldinger på PBL Lederkonferanse

Kjempegode tilbakemeldinger på PBL Lederkonferanse

PBL Lederkonferanse ble i år avviklet digitalt med 565 deltakere, og de gir konferansen svært gode tilbakemeldinger, både på innhold og teknisk gjennomføring. Fikk du ikke med deg hele konferansen – se den i opptak resten av denne uken.

Publisert:

PBL Lederkonferanse er eksklusivt for deg som jobber i en PBL-barnehage. Tradisjon tro skulle konferansen vært avviklet over tre dager i Bodø i september, men på grunn av den pågående pandemien ble den i år gjennomført digitalt, med et innholdsrikt program som strakk seg over fire timer.

Årets digitale utgave av lederkonferansen bestod av både foredrag og innlegg, i tillegg til samtaler med Folkehelseinstituttets Margrethe Greve-Isdahl og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby.

Og deltakerne gir konferansen svært gode tilbakemeldinger med et høyt snitt både på innhold og gjennomføring. Spesielt trekker mange av barnehagelederne frem verdien av innlegget til Folkehelseinstituttet, som kom med en rekke konkrete råd til barnehagene i pandemien vi står i.

Her er noe av det deltakerne skriver om årets lederkonferanse:

  • Korte aktuelle foredrag gjorde det enkelt å følge med på.
  • Mye nyttig info fra FHI og om den nye lovgivningen om psykososialt miljø i barnehagen.
  • Veldig bra med en presisering fra FHI angående når ansatte kan komme tilbake i jobb etter luftveisinfeksjon.
  • Jeg er så glad for at dere laget en digital konferanse. Det er litt som å komme hjem når vi møtes, om det er fysisk eller digitalt. PBL betyr så mye for oss. Bra valg av tema og personer som holdt sine foredrag, traff veldig godt i tiden vi er i nå.
  • Gode og engasjerende foredragsholdere. Aktuelle tema.

Og selv om deltakerne var fornøyde med den digitale utgaven av konferansen, er det mange som gir uttrykk for at de savner den tradisjonelle tredagerskonferansen i Bodø. Noe også vi i PBL kjenner på og deler disse betraktningene fra tre av deltakerne – med håp om at vi sees i Bodø i september 2021.

  • Gode foredragsholdere og aktuelle tema. Savner likevel felleskapet som konferansen i Bodø gir.
  • Veldig bra at det blir arrangert et faglig samlepunkt, spesielt når man ikke kan treffes i Bodø som tidligere. Det kan dog ikke sammenlignes med å treffes fysisk.
  • Fint at dere fikk til et alternativ, men savnet Bodø.