565 barnehageledere samles digitalt til PBL Lederkonferanse 2020

Denne blide gjengen med fra høyre; Hanne Pedersen, Gauselbakken barnehage, Linda Næsheim, Dronningåsen barnehage, Tone Olsen, Dronningåsen barnehage, Kirsti Rugland Gundersen, Gauselbakken barnehage, Lise Storevik Innvær, Hammaren barnehage og Lene Utsola Hatlestad, Hans og Grete barnehage arrangerer sin egen lederkonferanse i tilknytning til PBL Lederkonferanse 2020. Del ditt bilde fra din lederkonferanse på instagram og bruk #pbllk20.

565 barnehageledere samles digitalt til PBL Lederkonferanse 2020

I dag, tirsdag 8. september, braker det løs med den aller første PBL Lederkonferanse digitalt – del gjerne bilder fra dagen din med oss!

Publisert:

PBL Lederkonferanse er eksklusivt for deg som jobber i en PBL-barnehage. Tradisjon tro skulle konferansen vært avviklet i Bodø i september, men på grunn av den pågående pandemien blir den i år digitalt med et innholdsrikt program som strekker seg over fire timer. Her får du blant annet møte Folkehelseinstituttet (FHI) som kommer med en av arkitektene bak veilederen for smittevern i barnehagene, Margrethe Greve-Isdahl. I morgen 8. september er vi i gang fra klokken 10.00.

 Lager sin lokale konferanse

Flere av medlemsbarnehagene har valgt å samle seg og gjøre noe eget ut av konferansen, deriblant fire barnehager fra Sola, Sandnes og Stavanger i Rogaland som arrangerer sin egen lille samling på Sola Strand Hotell.

–  Vi hadde planlagt å delta på lederkonferansen i Bodø, men da denne ble avlyst bestemte vi oss for å finne på et eget opplegg, forteller Kirsti Gundersen i Gauselbakken barnehage.

Allerede mandag ettermiddag startet de opp med en felles samling hvor de blant annet skulle gjennomgå beredskapsplanene for covid-19 og hvordan de skal gjennomføre foreldremøtene i pandemien vi nå står i.

– Deretter blir det en aldri så liten festmiddag før vi starter opp igjen med samling tirsdag morgen og deretter går over på lederkonferansen som vi skal følge på et av konferanserommene på hoteller, forklarer Gundersen.

Hun har selv deltatt på lederkonferansen i Bodø 12-13 ganger og legger ikke skjul på at det er vemodig at det ikke blir noe av den tradisjonelle konferansen i år.

– Selv om dette blir en bra erstatning kommer jeg til å savne der sosiale opplegget som er rund lederkonferansen. Jeg vil heller møte mennesker enn å se dem på skjerm, og krysser fingrene for at vi er tilbake i Bodø til neste år.     

Del din dag med oss!

Del gjerne bilder fra der du sitter og følger lederkonferansen. Om det er alene på kontoret eller sammen med noen andre styrere, så vil vi gjerne se glimt fra der du er. Ta bilde og del på Instagram med hashtag #pbllk20

Vi gleder oss til å se bildene fra dere og trekker en vinner blant de som har delt bilde på Instagram.