500 samlet på PBL Lederkonferanse i Bodø

500 deltakere og gjester har fylt Stormen konserthus under PBL Lederkonferanse denne uken.

500 deltakere og gjester har fylt Stormen konserthus under PBL Lederkonferanse denne uken.

500 samlet på PBL Lederkonferanse i Bodø

Denne uken var 500 barnehageledere og inviterte gjester samlet i Bodø. Konferansen markerer også at det i år er 25 år siden PBL ble etablert.

Publisert:

Ordfører Ida Pinnerød åpner den 15. lederkonferansen mandag morgen etter at et barnekor satt sammen av flere av byens barnehager sørger for en kunstnerisk start på dagen. Blant annet fikk publikum være med på å synge bursdagssangen til PBL m- med en omskrevet versjon av labbetuss har bursdag.   

Nydelig start. Barnehagekoret som var satt sammen i anledning PBL Lederkonferanse innledet med nydelig sang i Stormen konserthus.Nydelig start. Barnehagekoret som var satt sammen i anledning PBL Lederkonferanse innledet med nydelig sang i Stormen konserthus.

Humoristisk start   

Komiker Sturla Berg-Johansen tok deretter over scenen og fikk trimmet lattermusklene til publikum mandag morgen, før høydepunktene står i kø med mange dyktige foredragsholdere  de to neste dagene med blant annet Solfrid Flateby, Jørgen Skavlan, Petter Schjerven, Erica Grunnevoll og Trond Haukedal.

Komiker Sturla Berg-Johansen fikk trimmet lattermusklene mandag morgen.

I tillegg bidro følgende gjester på årets lederkonferanse:

  • Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner deltar både på jubileumsmiddag mandag og holder innlegg på konferansen tirsdag. 
  • Kulturminister og Venstre-leder Trine Skei Grande.
  • Stortingspolitikerne Hans Fredrik Grøvan (KrF), Kent Gudmundsen (H), Martin Henriksen (Ap) og Mona Fagerås (SV).
  • PBLs nye direktør Anne Lindboe vil bli presentert for PBL-medlemmene på konferansen.
  • Det vil også bli intervju med avgått PBL-leder Arild M. Olsen om hans arbeid med PBL gjennom 25 år.
  • Prisen Årets barnehage 2018 deles ut av kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner under jubileumsmiddagen mandag kveld.

Se bildeserie fra PBL Lederkonferanse mandag

Nydelig tur og middag

PBL Lederkonferanse startet allerede søndag kveld med velkomstmiddag i lavvo. Det rapporteres om god mat og ikke minst god stemning på konferansens første dag. 

Over 100 deltakere var med på guidet tur opp til Keiservarden søndag ettermiddagOver 100 deltakere var med på guidet tur opp til Keiservarden søndag ettermiddag

Før det, var det mange som benyttet muligheten til å være med på guidet tur til Bodøs mest populære fjell, Keiservarden, mens rundt 80 personer opplevde Saltstraumen fra RIB-båt.

Se bildeserie fra velkomstmiddag i lavvo

 Se bildeserie fra Keiservarden og tur med rib

Se bildeserie fra lederkonferansen mandag

Se bildeserie fra lederkonferansen tirsdag