PBL inviterer til nytt medlemsmøte

PBL inviterer til nytt medlemsmøte på nett. Der møter du direktør for arbeidsgiveravdelingen i PBL, Espen Rokkan, administrerende direktør i PBL, Anne Lindboe og direktør i Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager, May Liss Olsen Tobiassen.

PBL inviterer til nytt medlemsmøte

Tre uker etter gjenåpningen inviterer PBL til et nytt medlemsmøte på nett. Tema blir blant annet revidert veileder for smittevern i barnehager som publiseres denne uken. Møtet avholdes fredag klokken 10.00.

Publisert:

Du kan følge møtet direkte på PBLs Facebook-side fra klokken 10.00 fredag. Nettmøtet er primært for PBLs medlemmer, men er åpent for alle som måtte være interessert.

Medlemsmøte om revidert veileder for smittevern:
Tid: Fredag 8. mai klokken 10.00
Sted: PBLs Facebook-side
Varighet: Inntil 45 minutter

Møtet vil også være tilgjengelig i opptak i ettertid.

Gå til PBLs Facebook-side

Revidert veileder for smittevern

Etter det PBL forstår vil revidert veileder for smittevern i barnehagene bli publisert torsdag ettermiddag.

Smittevernveilederen som ble publisert 15. april har vært førende for driften av barnehagene etter gjenåpningen 20. april.

Utdanningsdirektoratet har siden publisering vært tydelig på at veilederen er et dynamisk dokument som vil bli endret underveis etter hvert som man får erfaringer fra den praktiske barnehagehverdagen.

Den første revideringen av veilederen skjer altså nå og publiseres denne uken.

Særlig vekt på endringer

For PBL er det viktig å kunne gi god informasjon og rådgiving til medlemmene om praktiseringen av smittevernveilederen.

Medlemsmøtet vil hovedsakelig omhandle smittevernveilederen og praktisering av denne, med særlig vekt på endringer som måtte komme.

PBL vil i tillegg informere om andre aktuelle problemstillinger, som arbeidet knyttet til dekning av merkostnader og kompensasjon for bortfall av foreldrebetaling.