Avlyser fysiske kurs ut juni

Avlyser fysiske kurs ut juni

På grunn av korona-pandemien avlyser PBL alle planlagte fysiske kurs ut juni.

Publisert:

PBL har besluttet å avlyse alle fysiske kurs ut juni måned på grunn av den pågående pandemien. PBL beklager overfor alle som er berørt av avlysningene.

Kurs medfører gjerne stor reisevirksomhet fra store deler av landet. Samling med mange mennesker utgjør også en stor risiko for spredning av koronaviruset og er i strid med de restriksjonene som nå gjelder.  

Vil du motta informasjon og rådgiving fra PBL? Klikk her og meld deg på PBLs populære nyhetsbrev!

PBL har ikke rukket å informere direkte til alle som er berørt, men deltakerne på de ulike aktivitetene vil fortløpende bli kontaktet i løpet av de kommende dagene.

Har du meldt deg på ett av arrangementene, vil du få praktisk informasjon knyttet til avlysningen i e-post som kommer fra PBL.

Selv om alle kurs og aktiviteter avlyses ut juni, kan det være aktuelt at noen av kursene settes opp som nettkurs. Følg med på PBLs nyhetsbrev og i kursoversikten på pbl.no.

Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager arrangerer nettkurset: «Aktiviteter i en annerledes tid – hvordan planlegge og skape god lek for barna i barnehagen?» onsdag 29. april.

PBLs samarbeidspartner Stine Sofies Stiftelse arrangerer webinaret «Hvordan hjelpe barn med skadelig seksuell atferd?» mandag 27. april.