Få tips om forbedret inneklima i barnehagen

Gratis webinar. Garderoben er et yndet sted for smuss og fukt som kan gi dårlig inneklima. Nå kan du få tips til hvordan barnehagen kan forebedre inneklimaet i et gratis webinar fra N3 og Renholdsoner.

Få tips om forbedret inneklima i barnehagen

PBLs samarbeidspartner N3 med Renholdsoner inviterer alle medlemsbarnehagene til et gratis webinar om hvordan du kan forbedre klimaet med riktig renhold og fremtidens teknologi.

Publisert:

Mange av PBLs medlemsbarnehager benytter seg i dag av produktene fra Renholdsoner, med spesialtilpasset mattesystem for inngangspartiene som forhindrer at blant annet fukt og smuss fra utesko trekker inn i barnehagen. 

Les mer om PBLs medlemsfordeler med N3

Nå har Renholdsoner fått utviklet en digital sensor som skal bidra til at barnehagen kontinuerlig kan følge med på inneklimaet og varsle i fra dersom barnehagen må gjøre tiltak. 

N3Smart IoT ecosystem er en sensor utviklet i samarbeid med Norges astma- og allergiforbund (Naaf). I et gratis webinar tirsdag 25. mai klokken 10.00 vil Naaf, gi råd til barnehagene om hvordan de kan bruke sensorikken som en del av internkontroll og HMS-arbeidet i barnehagen.

Meld deg på webinaret her.