Se webinar om hvordan snakke med barn du er bekymret for i opptak

Gratis webinar. Harald Dean (t.v.) og Ole Morten G. Mouridsen fra Stine Sofies Stiftelse holdt gratis webinar om «Hvordan kan vi kommunisere åpent og ikke-ledende med barn vi er bekymret for?» for å gi barnehageansatte gode verktøy å jobbe med når barnehagene åpner igjen på mandag.

Se webinar om hvordan snakke med barn du er bekymret for i opptak

Fredag arrangerte Stine Sofies Stiftelse webinar om hvordan barnehageansatte kan snakke med barn de er bekymret for og som nå kommer tilbake til barnehagen.

Publisert:

Mandag åpner barnehagene igjen, og Stine Sofies Stiftelse med pedagogagene Harald Dean og Ole-Morten G. Mouridsen ga barnehageansatte gode råd på veien i webinaret «Hvordan kan vi kommunisere åpent og ikke-ledende med barn vi er bekymret for?»

Se webinaret i opptak på YouTube her.

Under webinaret ble det også stilt en rekke spørsmål til Harald Dean og Ole-Morten G. Mouridsen som de har besvart på hjemmesiden til Stine Sofies Stiftelse. Her finner du også overskt over lenker som ble vist under webinaret.

9.000 visninger på YouTube

I samarbeid med PBL satte Stine Sofies Stiftelse opp et gratis webinar om hvordan barnehageansatte kunne ivareta barn som ikke var i barnehagen, etter nedstengingen av barnehagene fra 13. mars.

Også dette webinaret som ble ledet av Harald Dean og Ole Morten G. Mouridsen og ble fulltegnet etter kort tid. I ettertid har webinaret vært sett over 9.000 ganger på YouTube.

– Vi så hvilket enormt behov det var blant barnehageansatte for mer kompetanse om denne problematikken og bestemte oss derfor ganske umiddelbart for at vi måtte sette opp et lignende webinar når barnehagene skulle gjenåpne. For nå blir det veldig viktig at barnehageansatte vet hvordan de skal snakke med barna som har vært hjemme i over én måned, forteller Dean.