Mer enn 500 påmeldt til konferanse om sårbare barn i barnehagen – men det er plass til deg også!

Mer enn 500 påmeldt til konferanse om sårbare barn i barnehagen – men det er plass til deg også!

14. og 15. november arrangeres årets kanskje aller viktigste konferanse om sårbare barn i barnehagen. – Det er fantastisk å se at så mange ønsker å komme på konferansen. Det sier noe om at temaet er veldig aktuelt, sier programansvarlig for BVO-dagene, Kari Vold Jensen.

Publisert:

Gjennom satsingen på Barnas verneombud (BVO) har PBL som mål å gi ansatte i alle landets barnehager økt kompetanse på sårbare barn.

Satsingen omfatter i første rekke tre fagområder:

  • Vold og overgrep mot barn.
  • Barnehagemiljø, mobbing og krenkelser.
  • Barn med behov for spesiell tilrettelegging.

Plass til enda flere

Til BVO-konferansen på Oslo kongressenter 14. og 15. november har så langt mer enn 500 meldt seg på.

– Vi er veldig godt fornøyde med responsen. Men salen har fortsatt plass til flere. Så dersom du, noen andre eller aller helst flere fra barnehagen ønsker å delta, er det fortsatt mulig å melde seg på, sier programansvarlig Kari Vold Jensen.

– Og har dere ikke mulighet til å møte opp på Oslo kongressenter, er digital tilgang et godt alternativ, legger hun til.

Variert, sterkt og spennende program

BVO-dagene skal etter planen bli et årlig arrangement. Til de aller første BVO-dagene, som kunnskapsminister Tonje Brenna har takket ja til å åpne, har arrangøren satt sammen et faglig sterkt, variert og spennende program.

I løpet av de to dagene konferansen pågår, vil foredragsholdere med høy kompetanse gi deltakerne økt innsikt innenfor alle fagområdene som Barnas verneombud-satsingen vektlegger.

Konferansedeltakerne vil også bli bedre kjent med en kvinne som fikk sin egen barndom ødelagt på grunn av vold og seksuelle overgrep, og som ble sviktet av alle som kunne se og hjelpe henne.

Les mer om foredragsholderne og meld deg på her.

Lanserer nettkurs

I tillegg inneholder konferansen lanseringen av BVO nettkurs.

For at barnehageansatte i alle barnehager over hele landet skal få enkel og gratis tilgang til mer kunnskap om vold, overgrep og omsorgssvikt, vil mye av opplæringen gjennom Barnas verneombud skje digitalt.

– Derfor har vi utarbeidet en nettkurspakke som vi håper at barnehagene vil bruke og som vi gleder oss ekstra til å vise frem, sier Kari Vold Jensen.

Lav pris for å delta

Veldig mange barnehager opplever for tiden at den økonomiske situasjonen er krevende.

For at terskelen for å delta på BVO-dagene skal være så lav som mulig, er påmeldingsavgiften satt lavere enn på de fleste tilsvarende arrangementer.

Prisen for fysisk deltakelse over to dager er 990 kroner, mens du kan kjøpe digital tilgang for 690 kroner.

Målgruppen er alle som jobber i kommunale og private barnehager.

Les mer og meld deg på her.