BVO-dagene tar form – her er noen av dem du møter

Judith van der Weele, Lisbeth Igrulm Rønhovde, Kingsford Siayor og Anita Skorgan er blant dem som har takket ja til å bidra under BVO-dagene i november.

BVO-dagene tar form – her er noen av dem du møter

27. og 28. november går årets utgave av BVO-dagene av stabelen. Allerede er om lag 150 deltakere påmeldt. – Økt kompetanse kan redde liv. Derfor er dette noe av det viktigste vi kan gjøre for barnehagene og de ansatte der, sier utviklingsleder Kari Vold Jensen i PBL, som leder arbeidet med Barnas verneombud.

Publisert:

Gjennom satsingen Barnas Verneombud (BVO) tar PBL mål av seg å gi ansatte i kommunale og private barnehager kompetanse for å se og hjelpe sårbare barn.

Arbeidet gjøres på flere områder, blant annet et nettbasert opplæringsprogram som er gratis tilgjengelig for alle kommunale og private barnehager i hele landet.

700 deltakere i fjor

I fjor høst ble konferansen BVO-dagene for første gang gjennomført, med totalt mer enn 700 deltakere.

Nå forbereder arrangørene en ny runde med faglig påfyll om sårbare barn i barnehagen. Arrangementet går av stabelen i Oslo kongressenter 27. og 28. november. Også i år er det mulig å delta enten digitalt eller fysisk. Og allerede er om lag 150 deltakere påmeldt.

Les mer og meld deg på!

To dager – ulike temaer

BVO-dagene er en todagers konferanse med anerkjente og dyktige foredragsholdere.

I år vil første dag i sin helhet være viet temaet vold og seksuelle overgrep mot barn. Dag to omhandler mobbing i barnehagen og barn med behov for spesiell tilrettelegging. 

– I tillegg til gode og reflekterte foredrag fra dyktige fagfolk, får vi også møter med kjente mennesker som forteller sine personlige og sterke historier på en måte som berører alle som hører dem. Så dette kommer til å bli en konferanse du ikke har lyst til å gå glipp av, sier utviklingsleder Kari Vold Jensen.

Dyktige fagfolk og sterke historier

Programmet for konferansen er ikke helt ferdig, men ganske mye er klart. Her er noen av dem du kommer til å møte på BVO-dagene:

For alle barnehager

Satsingen Barnas Verneombud er etablert av PBL, men retter seg mot alle private og kommunale barnehager i Norge.  BVO har som mål å gi deg som jobber i barnehage økt kompetanse for å se og hjelpe sårbare barn, og da spesielt innenfor følgende fagområder:

  • Vold, alvorlig omsorgssvikt og seksuelle overgrep mot barn
  • Barnehagemiljø, mobbing og krenkelser
  • Barn med behov for spesiell tilrettelegging

På BVO-dagene kan du enten delta fysisk eller digitalt. Fysisk deltakelse koster kr 1.390,-, mens digital deltakelse koster kr 890,-.

Les mer og meld deg på!