Påmeldingen til Barnehage 2020 er åpnet: Meld deg på før 1. november og få 500 kroner i rabatt

Påmeldingen til Barnehage 2020 er åpnet: Meld deg på før 1. november og få 500 kroner i rabatt

Thomas Giertsen, Leo Ajkic og Hedvig Montgomery er bare tre av grunnene til å delta på Barnehage 2020. Kjøper du billetten før 1. november får du to dagers konferanse til bare 1490 kroner.

Publisert:

Barnehage 2020 er konferansen og fagmessen for alle som jobber i eller med barnehage og går av stabelen 6. og 7. mai på Norges varemesse på Lillestrøm.

La deg inspirere og motivere av dyktige foredragsholdere, hent inspirasjon i messedelen og stift nye bekjentskaper med andre som er opptatt av å løfte barnehagene enda et hakk.

Sjekk programmet og meld deg på Barnehage 2020.

Barnehage 2020 retter seg mot alle som jobber i landets kommunale og private barnehager. Programmet er nesten ferdig spikret og vi kan love innholdsrike og spennende fagdager hvor du vil hente ny inspirasjon og kunnskap som du kan ta med deg tilbake til barnehagen. 

Sett sammen ditt eget program

Barnehage 2020 omfatter flere parallelle foredrag som alle har som mål å øke kvaliteten i barnehagen. Her kan du som deltaker sette sammen et fyldig og innholdsrikt program hvor du skal finne foredrag innenfor mange av områdene i rammeplanen. Barnehage 2020 gir deg:  

• inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere

• barnehagerelevante utstillere i egen messedel

• motivasjon, inspirasjon og ny kunnskap

Meld deg på Barnehage 2020

Fagmesse med mange utstillere

Barnehage 2020 omfatter også en fagmesse der en rekke leverandører, organisasjoner og foreninger speiler mangfoldet innenfor barnehagesektoren. 

Vi har også forhandlet frem rabatterte priser til deg som trenger fly eller hotellovernatting oi forbindelse med konferansen og fagmessen. Les mer om dine fordeler her.