Inviter politikere til din barnehage

Hundremeterskogen barnehage i Nittedal var en av flere barnehager som inviterte politikere på besøk i forbindelse med valgkampen 2017.

Inviter politikere til din barnehage

Valg 2019: Det nærmer seg kommunestyre- og fylkestingsvalget og PBL oppfordrer medlemsbarnehagene til å invitere politikere på besøk for å belyse hvordan det er å drive privat barnehage.

Barnehagene, og også private barnehager, ser ut til å bli et sentralt tema i årets valgkamp. Det er viktig at politikerne er kjent med sektoren og at de setter seg inn i hva det vil si å drive en privat barnehage. Det er viktig for at politikerne skal kunne gjøre en best mulig jobb de neste fire årene.

I forbindelse med Stortingsvalget i 2017 var det en rekke barnehager som benyttet anledningen til å invitere politikere inn i barnehagen. Og gjestene ga tydelig signal om at besøket var nyttig for dem, og at de lærte mye om sektoren og om barnehagedrift.

Les mer og se bilder fra besøkene.

Foran kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 er det kanskje viktigere enn noen gang å få synliggjort hverdagen i barnehagene, ettersom forslagene til endring i barnehageloven skal behandles denne høsten. 

PBL oppfordrer derfor så mange som mulig av våre medlemmer til å invitere politikerne i din kommune på besøk og vise frem barnehagen!  

Inviter spesielt politikerne, fra alle partiet, som topper listene over valgbare kandidater ved høstens kommunevalg. Følg lenken til hvert enkelt parti og finn ditt lokallag.

Arbeiderpartiet
Fremskrittspartiet
Høyre
Kristelig Folkeparti
Miljøpartiet de grønne
Rødt
Sosialistisk venstreparti
Senterpartiet
Venstre

Inviter gjerne også stortingspolitkerne fra ditt fylke til samme besøket. 

Se oversikt over representantene fra ditt fylke.  

Har du allerede hatt besøk av en politiker eller får besøk? Send oss gjerne bilder på .

Ta gjerne kontakt på  eller 75 55 37 00 om vi kan hjelpe med noe av det praktiske knyttet til invitasjon og besøk fra politikere.