PBL Regnskap AS søker regnskapsmedarbeider

PBL Regnskap AS søker regnskapsmedarbeider

Har du lyst til å bli en del av vårt faglig sterke og flotte team av regnskapsførere? Bli med PBL Regnskap AS inn i en spennende fremtid preget av vekst og utvikling!

Vi er et regnskapskontor etablert eksklusivt for barnehagene i PBL. Mange barnehager ønsker våre tjenester, og vi trenger derfor en ny dyktig kollega.

Vi søker deg som har relevant utdanning innenfor regnskap og økonomi, samt interesse og forståelse for tall. Du setter kunden i sentrum og gjør deg godt forstått, både skriftlig og muntlig.

Arbeidsoppgavene består av regnskapsføring, avstemming, rapportering og rådgivning. Vi bruker Navision regnskapssystem. 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Utdannelse innen regnskap/økonomi
  • Interesse for faget og gode IT-kunnskaper
  • Positiv, pålitelig og ansvarsbevisst
  • Evne til å arbeide selvstendig og nøyaktig 
  • Være med og bidra til et godt arbeidsmiljø

Vi kan vi tilby deg et godt arbeidsmiljø med høy kompetanse om barnehageregnskap. Vi tilbyr også fast stilling, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.  

Menn oppfordres til å søke. 

For spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Gry Anderseni PBL Regnskap på eller 901 86 267.

Søknadsfrist: 13. April. 

Søk på stillingen

Om arbeidsgiveren

PBL Regnskap AS er et heleid datterselskap av PBL (Private Barnehagers Landsforbund), en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager. PBL har 1.940 medlemsbarnehager over hele landet. Ved PBLs hovedkontor i Bodø arbeider det 144 ansatte, 61 av disse i PBL Regnskap AS. Mer informasjon om PBL på www.pbl.no.