Driftsansvarlig i PBL-huset

Driftsansvarlig i PBL-huset

Vår driftsansvarlig skal gå av med pensjon og vi søker hans etterfølger. Som driftsansvarlig har du ansvar for drift og vedlikehold av PBL-huset i Bodø.

PBL-huset er om lag 10.000 kvadratmeter og sto ferdig i 2012. Bygget var det første næringsbygget i energiklasse A i Nord-Norge og er et hus med mye aktivitet, blant annet i en egen kurs- og konferanseavdeling. PBL-huset ligger i Bodø sentrum. 

Vi søker deg som har kjennskap til og interesse for teknisk drift og vedlikehold av bygg. Du må kunne koordinere serviceavtaler og pleie relasjoner med tekniske samarbeidspartnere og leietakere i bygget.

Du må kunne påta deg løpende og forefallende arbeidsoppgaver for å ivareta driften av bygget. Arbeidstiden må til en viss grad tilpasses oppgavene som skal utføres. 

Du skal også gjøre innkjøp og håndtere varer og tjenester for PBL-huset.

Vi tilbyr:

  • Spennende jobb i et nytt bygg
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Godt arbeidsmiljø

I PBL får du gode pensjons- og forsikringsordninger. Spørsmål om stillingen kan rettes til HR-direktør Elin Schrøder på 75 55 37 73/901 708 45 eller 

Søknadsfrist: 22. april 

Søknad sendes til HR-direktør Elin Schrøder på

Om PBL

PBL (Private Barnehagers Landsforbund) er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager. PBL har 1.940 medlemsbarnehager over hele landet. I våre medlemsbedrifter jobber det om lag 29.000 ansatte. Totalt er vi i dag 157 ansatte i PBL-konsernet, 144 jobber i PBL-huset i Bodø

Les mer om PBL