Prosjektmedarbeider nettkursutvikling

Prosjektmedarbeider nettkursutvikling

PBL søker etter en produktiv og positiv prosjektmedarbeider til en midlertidig stilling i 20 %. Vi er på jakt etter deg som er opptatt av å utvikle kvalitet i barnehagene og som liker å stå foran et kamera.

Du er selvstendig, samarbeider godt og har stort pågangsmot. Du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig, og behersker digitale verktøy.

Vi søker etter en erfaren barnehagelærer eller tilsvarende som kan arbeide med omgjøring av fysisk kursmateriell til kortfattede nettkurs. Arbeidet baserer seg på allerede utformet materiell og nettkursene vil følge en utviklet mal. Din jobb vil være å utvikle manus, prioritere den viktigste informasjonen, strukturere kursene, komme med innspill til illustrasjoner og spille inn kursene i studio.

Arbeidshverdagen er fleksibel. Det kan både legges til rette for kontorplass i PBL-huset i Bodø, eller man kan jobbe noe hjemmefra. Studioinnspilling skjer i hovedsak innenfor normal arbeidstid. Du vil bli knyttet til markeds- og utviklingsavdelingen i PBL og samarbeide tett med blant annet fagsjef for barnehage.

Målet med digitaliseringen av kursene er å gjøre viktig kunnskap enklere tilgjengelig for ansatte i barnehagesektoren. Alle kurs knyttes til barnehageloven og rammeplan for barnehagen.

Søknadsfrist: 27. september 2023
Stillingsprosent: 20 %
Tidsperiode: Ett år fra oppstartsdato

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med direktør marked og utvikling i PBL, Aurora Dyrnes på telefon 952 42 385 eller , eller med HR-direktør Elin Schrøder på telefon 901 70 845 eller .

Kortfattet søknad sendes på e-post til