PBL Regnskap søker lønns- og regnskapsmedarbeidere

PBL Regnskap søker lønns- og regnskapsmedarbeidere

Vil du jobbe i et sterkt fagmiljø? Trives du med hyggelige kollegaer, struktur og administrative oppgaver? Da kan du være en av våre nye medarbeidere!

PBL Regnskap fortsetter å vokse og ansetter nå flere nye lønns- og regnskapsmedarbeidere. I dag sørger vi for at 12.000 ansatte i over 600 barnehager i hele Norge får lønn hver måned. Vi følger også opp økonomi og regnskap sammen med lederne i disse 600 barnehagene vi har som kunder.

Nå tar vi inn flere kunder og trenger flere gode kollegaer med på laget!

Hos oss skal du pleie kontakt med «dine» barnehager, og du vil ha ansvaret for å veilede dem innen regelverk og økonomiske temaer.

Vi trenger både lønns- og regnskapsmedarbeidere

Vi søker nå både etter lønnsmedarbeidere, som vil veilede barnehagen i alt knyttet til lønn, fravær og pensjon, og etter regnskapsmedarbeidere, som vil støtte lederne i barnehagene innen andre økonomiske temaer som bokføring, regnskapsrapportering, budsjettering og ulike analyser av den økonomiske driften.

Du vil være del av et sammensveiset team som har et særdeles godt arbeidsmiljø.

Vi har etablert effektive rutiner og jobber papirløst med de beste arbeidsverktøy som er i bransjen.

Har du ikke jobbet med lønn eller regnskap tidligere? Alle nye medarbeidere loses igjennom et godt opplæringsløp for å sikre at de blir trygge i jobben. Har du kjennskap til regler for lønn og sykefravær, eller utdanning innen økonomiske fag, er det en fordel.

Vårt team er godt sammensveiset, har stor frihet og ansvar i hverdagen, og verdsetter at du er positiv, pålitelig og ansvarsbevisst. Evne til å arbeide selvstendig er også en viktig egenskap. Klarer du i tillegg å jobbe strukturert og ryddig, er du en drømmekollega.

Vi tilbyr gode muligheter for læring og utvikling, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for lønnsavdelingen Ina Merethe Fagerheim i PBL Regnskap på telefon 400 13 599 eller , eller med HR-direktør Elin Schrøder på telefon 901 70 845 eller

Søknadsfrist: 24.09.23
Stillingstype: Fast 100 %

Søk på stillingen

Maiken Kosmo en av de som jobber som lønnsmedarbeider i PBL Regnskap

– Å komme inn som ny ansatt i PBL har vært over all forventning, sier hun.

Les om hvordan det var for Maiken å flytte til Bodø og begynne som lønnsmedarbeider i PBL Regnskap AS. 

Om PBL Regnskap

PBL Regnskap AS er et heleid datterselskap av PBL (Private Barnehagers Landsforbund). PBL er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager og har 1.930 medlemsbarnehager over hele landet, med om lag 33.000 ansatte. Ved PBLs hovedkontor i Bodø arbeider det 145 ansatte, 76 av disse i PBL Regnskap AS. Mer informasjon om PBL på www.pbl.no.