Lederkonferansen 2022

Lederkonferansen 2022

Kjære deltaker!

Endelig kan vi igjen ønske om lag 300 ledere i PBLs medlemsbarnehager velkommen til fysisk lederkonferanse i Bodø. Vi har satt sammen et variert program som vi håper både vil gi deg nyttig faglig påfyll og være til inspirasjon. I tillegg håper vi du vil sette pris på de sosiale møtepunktene, hvor du kan treffe gamle og nye kjente i hyggelige omgivelser. 

På denne siden finner du det meste av nødvendig informasjon om arrangementet. Men er det noe du lurer på, så ikke nøl med å kontakte en av oss i PBL. 

 

Dette skjer i pausene

 

Utstillere.pngDelta på lek og moro, vinn flotte premier, besøk utstillere med spennende tema, book en speed date eller treff fine folk i sosialsonen.

Kart over utstillerområdet

Kartet er interaktivt, og du kan klikke på overskriftene for å vite mer om aktivitetene i utstillerområdet.
Ønsker du å booke en speed date? Det gjør du her!

Les mer om utstillerområdet og samarbeidspartnerne!

Årets barnehage 2022

Ett av høydepunktene under PBL Lederkonferanse er kåringen av Årets Barnehage 2022. De fem finalistene vil bli tatt opp på scenen under mandagens konferanseprogram, og vinneren vil bli utropt under festmiddagen samme kveld.  

Les mer om finalistene her: 

 

 

Fotokonkurranse

Del gjerne dine opplevelser fra lederkonferansen. Del bilder med hashtagen #pbllk22, på Instagram, Facebook eller Twitter. Vi kårer en vinner av det beste bildet, og premien er et valgfritt digitalt kurs på PBL Campus. 

Spørsmål eller lyst å slå av en prat?

Ta gjerne tak i en av oss fra PBL eller kom innom vår informasjonsdisk i utstillingsområdet.