PBL medlemsmøte på nett

PBL medlemsmøte på nett

PBL inviterer til medlemsmøter over hele landet. Nye krav til bemanning, høstens tariffoppgjør, midler til kompetanseutvikling og flere andre viktige saker blir tema på møtene.

Sted og tid

13:00 - 15:00

Pris

Gratis

Målgruppe

Kun for PBL-medlemmer.

Eiere og daglig leder/styrer.

Innføringene av ny bemanningsnorm og skjerpet pedagognorm skaper utfordringer for mange private barnehager. Dette vil være ett av flere viktige tema som blir belyst når PBL i høst inviterer til medlemsmøter rundt om i hele landet.

Tema for møtene vil være:

  • Bemanningsnormene og situasjonen rundt disse
  • Hovedoppgjøret (tariff og pensjon)
  • Kompetanseutviklingsmidler
  • Gjennomgang av vedtekter før PBLs landsmøte 2019

PS! Er det spesielle tema dere ønsker informasjon om på et medlemsmøte, eller dere har andre spørsmål vedrørende medlemsmøtene?

Ring oss gjerne eller send en melding på .

Du kan delta på nettmøtet fra kontoret ditt eller hjemmefra, såfremt du har tilgang på pc og internett. Hvis dere er flere som skal delta og skal sitte foran samme pc trenger dere kun å melde på én deltaker.


Du får tilsendt en e-post med link på kursdagen. Du klikker på linken for å bli koblet opp. Det er enkelt å delta og du trenger ikke laste ned program i forkant. Du vil få mulighet underveis å stille spørsmål gjennom en brukervennlig chat-funksjon og kursholder vil svare på spørsmålene i løpet av webinaret.