Kom i gang med ny rammeplan - barne- og ungdomsarbeidere og assistenter

Kom i gang med ny rammeplan - barne- og ungdomsarbeidere og assistenter

Den nye rammeplanen for barnehagene, som iverksettes høsten 2017, legger stor vekt på høy kvalitet i det pedagogiske arbeidet. Dette kurset vil gå gjennom innholdet i den nye rammeplanen og hva den krever av voksenrollen. Kurset arrangeres av Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager i samarbeid med barnehagekontoret i Bodø.

Sted og tid

Pris

Gratis

Målgruppe

Barne- og ungdomsarbeidere og assistenter i Bodø Kommune

Foredragsholdere

Vibeke Mæhlum

Vibeke  er barnehagelærer og prosjektleder i Nasjonalt Kunnskapssenter for barnehager. Hun har tidligere jobbet som alt fra assistent til daglig leder, og har over 20 års praksiserfaring fra barnehage.

May Liss Tobiassen

May Liss er utdannet både barnehagelærer og grunnskolelærer. Mastergraden er knyttet til pedagogikk og matematikk. May Liss har også jobbet i barnehage og grunnskole. De 10 siste årene har hun vært studieleder for barnehagelærerutdanningen ved Nord universitet. Hun ledet også implementeringen av den nye forskriften om rammeplan for barnehagelærerutdanningen som trådte i kraft i 2012. Siden 2016 har May Liss Tobiassen vært ansatt som direktør barnehagefaglig område i Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager.