Kom i gang med ny rammeplan - fagarbeidere og assistenter

Kom i gang med ny rammeplan - fagarbeidere og assistenter

Den nye rammeplanen for barnehagene, som iverksettes høsten 2017, legger stor vekt på høy kvalitet i det pedagogiske arbeidet. Dette kurset vil gå gjennom innholdet i den nye rammeplanen og hva den krever av voksenrollen. Kurset arrangeres av Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager i samarbeid med barnehagekontoret i Bodø.

Pris

Gratis

Målgruppe

Fagarbeidere og assistenter i Bodø Kommune

Foredragsholdere

Vibeke Mæhlum

Vibeke er barnehagelærer og prosjektleder i Nasjonalt Kunnskapssenter for barnehager. Hun har tidligere jobbet som alt fra assistent til daglig leder, og har over 20 års praksiserfaring fra barnehage.

Hanne Mette Kristiansen Vindvik

Hanne er utdannet barnehagelærer og har jobbet i forskjellige barnehager siden 1995. Hun har erfaring som assistent, barnehagelærer, pedagogisk leder og styrer. De siste 13 årene har hun eid en friluftsbarnehage. Hanne har tilleggsutdanning innen veiledning og er i gang med en master i folkehelsearbeid med tverrfaglig profil ved Universitetet i Nordland. Hanne er opptatt av at barn skal ha en helsefremmende hverdag i barnehagen med mulighet til å oppleve naturen som leke- og læringsarena.