Gratis webinar: PBL Mentor HMS for ansatte i barnehagen.

Gratis webinar: PBL Mentor HMS for ansatte i barnehagen.

PBL Mentor HMS er et nettbasert system som gjør det enkelt for deg å ta del i HMS-arbeidet. På webinaret viser vi deg hvordan du får gjort de HMS-oppgavene du skal rett fra mobilen eller PC. Det kan være å melde avvik, utføre sjekklister, slå opp i HMS-håndboken eller hva du skal gjøre hvis en krisesituasjon oppstår.

Sted og tid

12:00 - 12:30

Pris

Gratis

Målgruppe

Alle ansatte i barnehagen

På webinaret får du en innføring i hvordan du kommer i gang med PBL Mentor HMS, og du vil kunne ta i bruk de ulike funksjonalitetene. Du kan delta på kurset fra kontoret eller hjemmefra, det eneste du trenger er tilgang til pc og internett. Hvis det er flere som skal delta og sitte foran samme pc trenger dere kun å melde på én deltaker.

Du får tilsendt en e-post med link til webinaret på kursdagen. Du klikker på linken for å bli koblet opp. Det er enkelt å delta og du trenger ikke laste ned program i forkant. Du vil få mulighet til å stille spørsmål underveis gjennom chat-funksjon og du får fortløpende svar. Kursholder vil også være tilgjengelig for spørsmål på chat etter kurset er avsluttet.

Vårt mål med webinaret er at barnehagen blir enda tryggere og bedre. Da må alle med i arbeidet med HMS.

Har du spørsmål om webinaret – ta gjerne kontakt med oss!

Foredragsholdere

Trine Holmvåg

Trine er utdannet sykepleier, og har jobbet både i PBL Bedriftshelsetjeneste og i PBL Mentor med veiledning av barnehageledere innenfor HMS-arbeid. Trine har vært med på bygge opp systemet PBL Mentor, og kjenner løsningen svært godt.

Marianne Amundsen

Marianne er utdannet ergoterapeut med videreutdanning i HMS-arbeid, og hun er godt kjent med HMS-arbeid i barnehager gjennom tidligere arbeid i PBL Bedriftshelsetjeneste og nå PBL Mentor. Marianne har vært med på å bygge opp systemet PBL Mentor HMS og kjenner løsningen svært godt.