Hold deg oppdatert – meld deg på PBLs nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert – meld deg på PBLs nyhetsbrev!

Hvordan bør korona-stengte barnehager forholde seg til nye problemstillinger? Arrangerer PBL flere webinarer om dagsaktuelle temaer? Aldri før har behovet for informasjon vært større.

Publisert:

Melder du deg som mottaker av PBLs nyhetsbrev, får du som barnehageeier, daglig leder eller barnehageansatt – de viktigste barnehagenyhetene rett i epostboksen.

På PBLs facebookside og pbl.no har vi opplevd en stor trafikkøkning under koronakrisen. Både barnehager og deres ansatte har ekstra stort behov for informasjon når hverdagen snus på hodet slik som nå.

På pbl.no er det opprettet en egen seksjon med informasjon og rådgivning i forbindelse med korona-krisen. Noe er tilgjengelig for alle, andre deler av dette innholdet er forbeholdt medlemsbarnehager i PBL.

Nettsiden inneholder også viktige nyheter og dessuten tips om hvordan barnehageledere og -ansatte kan bruke tiden med stengte dører til faglig fordypning og oppdatering. I tillegg arrangerer PBL – enten alene eller i samarbeid med eksterne parter – webinarer om dagsaktuelle temaer.

For å være sikker på at du ikke går glipp av noe viktig, anbefaler vi deg å melde deg på PBLs nyhetsbrev. Det gjør du enkelt ved å klikke her og skrive inn e-post-adressen som nyhetsbrevet skal sendes til.