PBL Lederkonferanse 2018: Påmeldingen er åpnet

PBL Lederkonferanse 2018: Påmeldingen er åpnet

I fjor ble den fulltegnet på rekordtid. Nå er programmet og påmeldingen til PBLs lederkonferanse 2018 åpnet. Gå ikke glipp av årets konferanse som også er en viktig del av PBLs 25-årsjubileum.

Publisert:

– Vi er stolte over å slippe programmet til årets lederkonferanse. Programgruppa har igjen klart å sette sammen et spennende og variert program som vi håper både skal gi godt faglig utbytte og gi lederne ny inspirasjon, sier programansvarlig Berit Edvardsen.

Meld deg på PBL Lederkonferanse 2018 

Hun er spesielt fornøyd med at kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner kommer til lederkonferansen. Og som konferansier har PBL sikret seg forfatter, tidligere journalist og programleder i TV2, Trude Teige.

Etterspurte foredragsholdere

Lederkonferansen knallåpner med stand-up av ypperste klasse med Sturla Berg-Johansen. Komikeren har over 20 år i underholdningsbransjen bak seg, og er en av landets beste og mest folkekjære komikere, i tillegg til å være en kjent programleder på TV. Alt ligger til rette for en god start mandag morgen.  

Men det er ikke bare stand-up å glede seg til på årets lederkonferanse. Vi kan love mye latter, litt alvor og mange gode og nyttige foredrag når disse entrer scenen i Stormen konserthus:

  • Solfrid Flateby
  • Kjetil Børhaug
  • Knut Dyre Haug
  • Jørgen Skavlan
  • Jan Tore Sanner
  • Petter Schjerven
  • Erica Grunnevoll
  • Trond Haukedal

Les mer om konferansen og presentasjon av alle foredragsholderne. 

Jubileumsmarkering og velkomstmiddag

Lederkonferansen er en faglig og sosial møteplass kun for ledere i PBL-barnehager, og arrangeres i Bodø 2. til 4. september. Høydepunktene står i kø i Stormen konserthus under den to dager lange konferansen, men tyvstarter allerede søndag ettermiddag med to utflukter for de av dere som ankommer Bodø tidlig søndag.

Klokken 15.00 blir det felles tur opp til «Bodøs tak» Keiservarden som ligger 366 meter over havet. Det blir satt opp gratis buss fra Bodø sentrum og det er godt tilrettelagte stier helt opp og er en tur alle kan delta på. På toppen kan du nyte utsikten over hele Bodø, de vakre landegodefjellene og om været er bra kan du også skimte lofotveggen.

I tillegg er det mulighet for de av dere som ønsker det å bestille RIB-tur til Saltstraumen. En spektakulær tur hvor du ikke bare får oppleve verdens sterkeste malstrøm på nært hold, men får en reise innover Saltfjorden i vakker natur og majestetiske fjell. Her er det begrenset antall plasser og først til mølla.

– Det blir tradisjon tro velkomstmiddag i lavvo i vakre Breivika, men i år starter vi med felles oppmøte utenfor PBL-huset klokken 19.00 hvor det vil bli en jubileumsmarkering. Deretter er det felles avgang til middagen, sier Berit Edvardsen.

Prisutdeling

Ett av de store sosiale høydepunktene under lederkonferansen er festmiddagen mandag kveld. I år inviterer vi til jubileumsmiddag på Radisson Blu Hotel. Her blir det bobler i glassene, treretters middag og vi kan love en fantastisk musikalsk opplevelse i løpet av kvelden. I tillegg skal prisen Årets barnehage deles ut.  

– Det er bare å glede seg til tre dager med inspirerende foredragsholdere, faglig påfyll og sosiale sammenkomster, sier Berit Edvardsen. 

Se hele programmet og meld deg på her.