Gir rammeplankurset toppscore

Rammeplankurs Molde

Deltakerne på rammeplankurset i Molde ga svært gode tilbakemeldinger. I løpet av høsten 2017 settes kurset opp i 16 byer over hele landet.

Gir rammeplankurset toppscore

Gå ikke glipp av høstens rammeplankurs som er satt opp over store deler av landet.

Publisert:

Truffet riktig

– Vi må innrømme at vi var litt spente i forkant av kurset, ettersom det kom så tett på lanseringen av ny rammeplan. I tillegg hadde vi valgt en annerledes tilnærming til temaet, med blant annet workshop i stedet for så mye tradisjonell forelesning. Det viser seg å ha vært en stor suksess. Mange av deltakerne ga svært gode tilbakemeldinger og det kan se ut som om vi har truffet riktig med vår arbeidsmetode for dette kurset, sier direktør for barnehagefaglig innhold i kunnskapssenteret, May Liss Tobiassen.


May Liss Tobiassen og Vibeke Mæhlum ønsker deg velkommen på rammeplankurs til høsten.

Begynner å fylle opp høstkursene

May Liss Tobiassen har utviklet og holder kurset sammen med Vibeke Mæhlum I tillegg skal direktør for kunnskapssenteret, Katrine Stegenborg Teigen være en bidragsyter på høstens kurs. De tre skal holde til sammen 16 kurs over hele landet i løpet av høsten. En del av kursene begynner allerede å bli fulltegnet, så her gjelder det å ikke sitte på gjerdet for lenge.

På kurset vil deltakerne blant annet bli nærmere kjent med:

  • Ny rammeplan, endringer og betydningene for videre drift
  • Kvalitet – rammeplanens fokus på ledelse og voksenrollen samt hvordan planlegge og gjennomføre en vellykket implementering
  • Progresjon i barnehagens planarbeider
  • Metoder for å jobbe med rammeplan som du kan ta med i din barnehage, der hele personalet blir inkludert 
  • Workshop hvordan deltakerne kan implementere den nye rammeplanen i det daglige arbeidet i sin barnehage.

– Målet er at deltakerne i løpet av rammeplankurset skal være kommet godt i gang med å  planlegge implementeringen av ny rammeplan og gjennom dette arbeidet bidra til å gi barna et tilbud med høy kvalitet, sier May Liss Tobiassen.

God oversiktlig informasjon som var til hjelp med det videre arbeidet med rammeplanen
deltaker
Utrolig bra kurs med to damer som visste hva de snakka om. Veldig bra at de hadde eksempler og at vi fikk praktiske oppgaver.
deltaker
Lettfattelig og fin fremføring. God energi:)
Deltaker