Nye lederkurs etter strålende tibakemeldinger

Nye lederkurs etter strålende tibakemeldinger

PBLs lederkurs med Nina Nakling og Tommy Nordang ble en stor suksess i januar. Til høsten kan også du delta.

Publisert:

Sjelden har evalueringene vært så gode som det Nina Nakling og Tommy Nordang fikk etter kurset «Å lede i samme retning - hvordan få alle til spille på samme lag.»  Kurset i januar ble fulltegnet lenge før påmeldingsfristen gikk ut.

Konkrete tips og oppgaver

– Å lede personalet i samme retning er ikke alltid like lett. Men, vet du hvor du skal, er det mye lettere å komme seg dit, sier kursholder Nina Nakling og fortsetter;

– Disse dagene vil være nyttige for deg uansett hvor lenge du har hatt lederstillingen din. Du skal sitte igjen med konkrete tips og oppgaver du kan ta i bruk når du er tilbake i barnehagen.

Deg som leder

På kurset vil du bli utfordret på din lederidentitet, på hvordan du påvirker og blir påvirket av andre, samt få større forståelse for hva som skaper engasjement og arbeidsprestasjoner hos deg selv og dine medarbeidere.

– Det blir en kombinasjon av teori, nyere forskning og erfaring. Deltakerne kommer også til å bli utfordret tankemessig på egen ledelse, forteller Nakling.

Kurset som går over to dager er inndelt i følgende tema:
· Dag 1: Nina Nakling «Leder er noe du ER, ikke bare noe du gjør».
· Dag 2: Tommy Nordang: «Ledelse som meningsskapende aktivitet»

«Kurset var meget relevant, kursholderne var engasjerte med masse humør og humor. De utfordret oss samt at de fikk oss til å reflektere. Det faglige innholdet var bra, noe var helt nytt, og det var spennende å se faglige teorier brukt i ulike sammenhenger.»
Tidligere deltaker på kurset