Gå ikke glipp av høstens kurs med Sven Tore

Gå ikke glipp av høstens kurs med Sven Tore

PBL Bedriftshelsetjenestes populære foredragsholder, Sven Tore Grimstad, holder i høst og vinter kurs i flere byer over hele landet.

Publisert:

Sven Tore Grimstad er bedriftslege og spesialist i arbeidsmedisin og psykiatri, og er en av våre mest populære foredragsholdere. Kursene hans får høy score og tilbakemeldingene fra våre deltakere er svært gode.

Personlighetskurs

I høst og vinter arrangerer PBL Bedriftshelsetjeneste to av de mest populære kursene i flere byer, i tillegg til et helt nytt kurs med Sven Tore Grimstad som har fått tittelen «Hva betyr personligheten for det som skjer på jobben?».

Sven Tore Grimstad om personlighetskurset

Kurset tar for seg hvordan ulik personlighet kan påvirke oss i jobben. Finnes den ideelle personligheten for ledere, og hva kjennetegner den gode medarbeider? Kunnskap om personlighet kan gi ledere og ansatte en bedre mulighet til å lykkes i sine roller. Kurset går i flere norske byer i oktober og desember, og det er få ledige plasser. Du kan melde deg på via lenken nederst på siden. 

Ansatte med psykiske plager

Kurset «Å lede arbeidstakere med psykiske plager» har vært ett av våre mest populære kurs siden oppstart i 2016. Kurset startet ut som et tre timers kurs, men ble utvidet til dagskurs etter mange tilbakemeldinger om dette fra deltakerne. Har du ikke fått med deg kursene som har gått i høst er det ennå ikke for sent. Oslo, Trondheim og Drammen står for tur i høst og vinter og du kan lese mer og melde deg på nederst på siden. 

Det ga meg mer tyngde i å møte arbeidstakere som sliter. Jeg kan nå forstå litt mer om hvordan de har det og hva de trenger.
Deltaker Sarpsborg

Truende og sinte foreldre

Et annet populært kurs fra Sven Tore Grimstad er «Hvordan håndtere sinte og truende foreldre?» som har vært arrangert i flere byer høsten og vinteren 2017.  Nå gjenstår kun en mulighet for å få med deg dette kurset, i Asker 15. desember. 

Et godt samarbeid mellom barnehagen og foreldrene er viktig for alle. Hva gjør du dersom en konflikt oppstår eller samarbeidet trues? Her får du innblikk i ulike konflikter som kan oppstå mellom barnehagen og foreldrene, og hvordan du kan forebygge situasjoner og iverksette tiltak når en uønsket situasjon oppstår. 

Et veldig viktig tema for alle barnehager å ha tatt opp. Gode strategier for å håndtere aggressive foreldre.
Deltaker Trondheim
En meget engasjert og kunnskapsrik kursholder.
Deltaker Skien