Høstens kurs med Sven Tore

Høstens kurs med Sven Tore

Gå ikke glipp av PBL Bedriftshelsetjenestes populære foredragsholder, Sven Tore Grimstad. Til høsten kommer han også med et helt nytt kurstilbud.

Publisert:

Sven Tore Grimstad er bedriftslege og spesialist i arbeidsmedisin og psykiatri, og er en av våre mest populære foredragsholdere. Kursene hans får høy score og tilbakemeldingene fra våre deltakere er svært gode.

Personlighetskurs

Til høsten setter PBL Bedriftshelsetjeneste opp to av de mest populære kursene i flere byer, i tillegg til et helt nytt kurs med Sven Tore Grimstad som har fått tittelen «Hva betyr personligheten for det som skjer på jobben?».

Sven Tore Grimstad om personlighetskurset

Kurset tar for seg hvordan ulik personlighet kan påvirke oss i jobben. Finnes den ideelle personligheten for ledere, og hva kjennetegner den gode medarbeider? Kunnskap om personlighet kan gi ledere og ansatte en bedre mulighet til å lykkes i sine roller.

Temaet om personlighet og arbeid vekket interesse på Grimstads kurs om å lede arbeidstakere med psykiske plager. Dette kurset er derfor en fordypning i temaet for å gi ledere og andre interesserte, mer kunnskap om et viktig tema når man leder og samarbeide med andre.

Ansatte med psykiske plager

Kurset «Å lede arbeidstakere med psykiske plager» har vært ett av våre mest populære kurs siden oppstart i 2016. Kurset startet ut som et tre timers kurs, men ble utvidet til dagskurs etter mange tilbakemeldinger om dette fra deltakerne.

Både fysiske og psykiske plager påvirker tanker, følelser, handlinger og hvordan vi fungerer i hverdagen.  Mange ledere opplever det utfordrende å ivareta omsorgsplikten for den ansatte og samtidig ivareta barnehagenes interesse og stabiliteten i barnehagen.

På kurset får du kjennskap om de vanligste psykiske plagene, hvordan disse kan påvirke dine ansatte og arbeidsevnen, og hvordan behandlingstilbudet er organisert og tilgjengelig i helsevesenet.

Meget dyktig kursholder som kan faget sitt og formidlet kunnskap på en god måte. Lyttende og interessert!
Deltaker Gardermoen.
Det ga meg mer tyngde i å møte arbeidstakere som sliter. Jeg kan nå forstå litt mer om hvordan de har det og hva de trenger.
Deltaker Sarpsborg

Truende og sinte foreldre

Et annet populært kurs fra Sven Tore Grimstad er «Hvordan håndtere sinte og truende foreldre?» som nå settes opp i flere byer høsten 2017.  

Et godt samarbeid mellom barnehagen og foreldrene er viktig for alle. Hva gjør du dersom en konflikt oppstår eller samarbeidet trues? Her får du innblikk i ulike konflikter som kan oppstå mellom barnehagen og foreldrene, og hvordan du kan forebygge situasjoner og iverksette tiltak når en uønsket situasjon oppstår.

Et veldig viktig tema for alle barnehager å ha tatt opp. Gode strategier for å håndtere aggressive foreldre.
Deltaker Trondheim
En meget engasjert og kunnskapsrik kursholder.
Deltaker Skien