Gå ikke glipp av Barnehage 2018!

BARNEHAGE 2018. Administrerende direktør Arild M. Olsen i PBL og avdelingsdirektør Erling Barlindhaug i kommunenesorganisasjonn, KS, er ikke i tvil, du må ikke gå glipp av norges største konferanse for alle som jobber i barnehager.

Gå ikke glipp av Barnehage 2018!

– Du finner ikke en større og mer innholdsrik konferanse til under tusenlappen. Det er bare å melde seg på Barnehage 2018, oppfordrer KS og PBL.

Publisert:

Avdelingsdirektør Erling Barlindhaug i kommunenes organisasjon KS og administrerende direktør Arild M. Olsen i PBL er ikke i tvil: Er det ett faglig arrangement du bør få med deg i år, så er det konferansen Barnehage 2018 på Lillestrøm.

Meld deg på!

Det er fjerde gang KS og PBL sammen arrangerer konferanse i Norges Varemesse på Lillestrøm. I løpet av disse årene har flere tusen barnehageansatte hentet inspirasjon og ny kunnskap, som de har tatt med seg tilbake til sin barnehage.

Les mer om Barnehage 2018

Mye for pengene

For bare 990 kroner får du to dager konferanse med et solid program. Under konferansen kan du også selv bestemme hvilke foredrag du vil høre.
– Rimeligere konferanse med så mye innhold får du ikke og her er det høy kvalitet på foredragsholderne, påpeker Barlindhaug og Olsen.

De to trekker spesielt frem den store fordelen det er for alle som jobber i barnehage å kunne delta på en konferanse som samler så mange andre kolleger fra hele landet.
– Her kan deltakerne møte kolleger fra ulike barnehager og kommuner, sier Barlindhaug.

Rikholdig program

– Vi er utrolig stolt av programmet som vi presenterer i år. Det er en helhetlig tankegang bak alle foredragene i det to dager lange programmet, sier Kari Vold Jensen fra PBL og Trond Kalhagen fra KS, som begge sitter i programkomiteen for Barnehage 2018.

I arbeidet med programmet har de hatt et mål om å lage en konferanse der verdibaserte tema er gjennomgående og det er to røde tråder som går igjen i mange foredrag, mobbing og godt læringsmiljø. Dette er tema som er høyaktuelle i hele barnehagesektoren og som ansatte i barnehagene må ha mye kunnskap om for å kunne gi et enda bedre barnehagetilbud til alle barn i barnehager.

Her er noen av foredragholderne:

  • Adrian Lund
  • Kaia Nordengen
  • Ella Cosmovici Idsøe
  • Bianca Simonsen
  • Ida Brantzæg
  • Ingrid Lund
  • Sara-Chlaes
  • Camilla Otterlei
  • Synne Hall Arnøy

Se hele programmet og saloppsett for de to dagene

Messedel

Men det er ikke bare foredragene som gjør det interessant å sette av to dager i juni på Lillestrøm og Norges Varemesse. I en egen messedel, som er gratis og åpen for alle som ønsker det, kan du besøke rundt 100 utstillere med spennende produkter og tjenester som er aktuelle for barnehagene.