Kunnskapssenteret endelig på nett!

På nett. Tone Rove Nilsen (t.v.), Hanne Mette K. Vindvik, Katrine S. Teigen og Vibeke Mæhlum i Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager er storfornøyd med den nye nettsiden og håper den skal bli en viktig kunnskapsbank for barnehagene.

Kunnskapssenteret endelig på nett!

1. mars er en stor merkedag for Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager. De har fått egne nettsider.

Publisert:

Målet er å utvikle nettsiden til å bli en kunnskapsbank for barnehagene.

– Jeg er kjempefornøyd med den nye nettsiden. Ambisjonen vår er å gjøre det lettere for ansatte i barnehagesektoren å finne frem til viktig kunnskap som de kan bruke til å utvikle kvaliteten på barnehagene. Selv om vi er i startfasen har vi et ønske og et mål om å utvikle vår nettside til å bli en kunnskapsbank for barnehagene. Her skal vi samle det som i dag er spredt på flere ulike nettsteder. 

Det sier direktør i Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager, Katrine Stegenborg Teigen.

Blogger

Kunnskapssenteret består av seks ansatte som jobber innenfor forskning og kompetanseutvikling. Alle er opptatt av å utvikle en levende nettside på nkfb.no.

Se den nye nettsiden

Se den nye Facebooksiden

– Her vil du finne oversikt over kurs og konferanser som senteret tilbyr, forskningsmateriell, lenker til nasjonale sentre og andre nyttige nettsider, samt blogginnlegg om ulike temaer som skal være relevante for praksis i barnehagesektoren, sier Teigen og utdyper.

– Alle vi som jobber i kunnskapssenteret skal bidra med blogginnlegg på ulike tema vi er opptatt av og som vi tror barnehagene vil ha glede av å lese. I blogginnleggene skal barnehagene kunne finne nyttige tips til å forbedre praksis. Vi kommer også til å invitere gjesteskribenter til å bidra.

Ber om innspill

På sikt skal siden utvikles med enda mer forskning, ressursmateriell og annen relevant informasjon for barnehagene.

For å lykkes med å bli en viktig kunnskapsbank for barnehagene ønsker Teigen og hennes kolleger å få innspill på hva barnehagene kunne tenke seg å finne på nettsiden.

– Er det noe ressursmateriell dere savner, forskning eller annen nyttig informasjon som er relevant for praksis. Tips oss gjerne på epost kunnskapssenteret@pbl.no, er beskjeden fra Katrine Stegenborg Teigen.