På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Foto:

Nye smekker med smulesamler

Lei av å koste opp smuler etter måltidene? Nå lanserer PBL Bioprodukter nye engangssmekker med smulesamler.

Av: Informasjonsavdelingen     03.07.2012

– Dette gjør oppryddingen etter måltidene enklere. Smekkene er dessuten sterkere, mer brukervennlige og kommer i et nytt og friskt design, sier Linda Brennsæter, produktansvarlig for PBL Bioprodukter.

PBL Bioprodukter er navnet på en serie miljøvennlige engangsprodukter som forenkler hverdagen til medlemsbarnehager over hele landet. 


Linda Brennsæter er produktansvarlig for PBL Bioprodukter.

Enkelt og hygienisk

Foruten smekker består produktserien av stellelaken, håndklær, vaskekluter, putevar og dynetrekk. Alle produktene er laget av rene naturprodukter og kan kastes rett i matavfallet etter bruk.

– Stellelakenet og sengetøyet har i tillegg virus-, bakterie- og fuktsperre, noe som hindrer smitte og bidrar til god hygiene, understreker Brennsæter. 

Det er i dag rundt 600 medlemsbarnehager som bruker PBL Bioprodukter. Og salgsstatistikken forteller om fornøyde brukere. Nesten alle som bestiller én gang, fortsetter med produktene.

Fornøyde brukere

En av dem er Mormors Have i Kongsberg. De har vært faste brukere av vaskekluter og smekker fra PBL Bioprodukter de to siste årene. 

– Vi mottar stadig vekk vareprøver fra konkurrentene, men det er ingen som slår vaskeklutene fra PBL! Vi bruker dem både til bleieskift og til vasking av ungene både før og etter måltid. Klutene er mye mykere enn konkurrentenes og i tillegg bruker vi færre av dem, sier Therese Børke, daglig leder i Mormor Have.

Nå gleder hun seg til å ta i bruk de nye engangssmekkene med smulesamler.

Klikk her for å lese mer om eller bestille PBL Bioprodukter.