På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Tove Skjerven fikk ansatt pedagogisk leder i barnehagen etter å ha lyst ut stillingen gjennom PBLs gode annonseavtale.

Tove Skjerven fikk ansatt pedagogisk leder i barnehagen etter å ha lyst ut stillingen gjennom PBLs gode annonseavtale.

Strålende fornøyd med PBLs annonseavtale

Da leder Tove Skjerven lyste ut ledig stilling som pedagogisk leder i Guriskogen barnehage, fikk hun inn en rekke kvalifiserte søkere til det ettårige vikariatet.

Av: Informasjonsavdelingen     16.06.2011

– Vi fikk inn mange søknader på stillingen som pedagogisk leder. Hele ti søkere var kvalifisert med godkjent førskolelærerutdanning. Flere av søkerne hadde også tidligere praksis fra barnehage, sier Tove Skjerven til pbl.no.

Guriskogen barnehage brukte www.pbl.no for å legge inn en stillingsannonse som kom i stillingskarusellen på www.barnehage.no og på www.zett.no. I tillegg la Skjerven ut annonsen hos NAV.

– Vi har nå ansatt ny pedagogisk leder her i barnehagen, og er strålende fornøyd med PBLs annonsetjeneste som gir medlemmene muligheten til å annonsere så godt for bare 200 kroner, sier Skjerven.

Les mer om medlemsfordelen der du kan lyse ut ledige stillinger for kun 200,- kroner (eks. moms).