På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Foto:

Delta i debatten om fremtidens barnehage

I løpet av kommende vinter skal regjeringen legge frem en melding til Stortinget om fremtidens barnehage. Nå inviterer de deg til å delta i debatten – og åpner en blogg hvor du kan fremme dine synspunkter.

Av: Informasjonsavdelingen     03.07.2012

Hva er en god barnehage? Hvilke utfordringer har dagens barnehager? Hvordan ser fremtidens barnehage ut? Dette er blant temaene som regjeringen ved Kunnskapsdepartementet nå ønsker tilbakemeldinger om.

Og det er enkelt å delta i debatten. I departementets nye blogg - http://blogg.regjeringen.no/framtidensbarnehage/ - inviteres de ulike aktørene i barnehagesektoren til å si sin mening.

Private barnehager står bak tett under 50 prosent av barnehagetilbudet i Norge. I en debatt om utfordringene i sektoren og om hvordan fremtidens barnehage bør se ut, er det viktig at mange med tilknytning til private barnehager bidrar til å opplyse saken.

På generelt grunnlag oppfordrer derfor Private Barnehagers Landsforbund medlemsbarnehagene til å delta i den kommende debatten om fremtidens barnehage.

Stortingsmeldingen som etter planen skal legges frem av regjeringen i løpet av vinteren 2013 skal peke ut retningen for barnehagepolitikken – både når det gjelder innhold, ansattes kompetanse og styringsutfordringene i sektoren.

Les mer på Kunnskapsdepartementets nettsider.

Klikk her for å komme til departementets blogg om fremtidens barnehage.