På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Foto:

Kjenner du en dyktig barnehageleder?

Private Barnehagers Landsforbund deler årlig ut en pris på 20.000 kroner til en spesielt dyktig leder i en PBL-barnehage. For å finne gode kandidater til prisen Årets barnehageleder trenger vi hjelp fra ansatte og eiere!

Av: Informasjonsavdelingen     16.08.2012

Prisen Årets barnehageleder skal hedre en av de dyktige lederne i PBLs medlemsbarnehager. Lederen skal ha bidratt til utvikling i egen barnehage og til positivt omdømme for barnehagene i samfunnet.

Prisen på kroner 20.000,- deles ut under PBLs lederkonferanse i Bodø 9.-11. september. Juryen for prisen er styret i Private Barnehagers Landsforbund.

Foreslå din kandidat!

Både ansatte og eiere i PBLs medlemsbarnehager kan foreslå kandidater til prisen. Forslaget må begrunnes godt ut fra hvordan lederen og barnehagen oppfyller følgende kriterier:

• Klar pedagogisk profil
• Tilfredse foreldre
• Prosjekt(er) som har vært utviklende og nytenkende
• Arbeidsmiljøet i barnehagen
• Sykefraværet over tid
• Godt omdømme

Forslaget sendes til oss på e-post innen 20. augustHilde Vrangsagen, leder i Lia barnehage i Kongsvinger, ble kåret som Årets barnehageleder i 2011.Hilde Vasshus, leder i Håbafjell idrettsbarnehage, fikk prisen Årets barnehageleder i 2010.Linda Dragseth Fraurud, leder i Ragnas Hage i Oslo, ble Årets barnehageleder 2009.