På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Elin Schrøder (t.v.) fra PBL Bedriftshelsetjeneste er her sammen med verneombud Åse Kummervold og daglig leder Sølvi Dahle fra ABC Bakken barnehage SA i Kristiansund som mottok AKAN-prisen.

Elin Schrøder (t.v.) fra PBL Bedriftshelsetjeneste er her sammen med verneombud Åse Kummervold og daglig leder Sølvi Dahle fra ABC Bakken barnehage SA i Kristiansund som mottok AKAN-prisen.

PBL Bedriftshelsetjeneste på stor AKAN-konferanse

Rus og avhengighetsforebygging sto sentralt under den store AKAN-konferansen i Oslo i dag, der en PBL-barnehage og PBL Bedriftshelsetjeneste markerte seg.

Av: Informasjonsavdelingen     27.11.2014

Temaet på årets AKAN-konferanse er bedriftens samfunnsansvar vedrørende rus og avhengighet.

Seminaret er rettet inn mot ledere, verneombud, tillitsvalgte, HR- og HMS-personell, Akan-kontakter og andre deltakere i Akan-arbeidet i virksomheter, skriver Akan kompetansesenter i en pressemelding.

ABC Bakken barnehage i Kristiansund ble under første dag av den store nasjonale konferansen tildelt den prestisjetunge AKAN-prisen for sitt gode og systematiske arbeid for rus- og avhengighetsforebyggende arbeid.

Det var Elin Schrøder i PBL Bedriftshelsetjeneste som nominerte barnehagen til AKAN-prisen. AKAN er forkortelse for arbeidslivets kompetansesenter for rus- og avhengighetsproblematikk. 

Schrøder holdt et innlegg på konferansen der hun presenterte PBL Bedriftshelsetjenesten og det arbeidet som de der gjør knyttet til rusforebygging i barnehagene. Her trakk hun også frem ABC Bakken barnehage og deres arbeid.

Den foreldreeide barnehagen i Kristiansund, med 60 barn og 20 voksne, var i konkurrerte med 15 andre bedrifter både i privat og offentlig sektor om årets AKAN-pris.

Mens tidligere vinnere har vært store offentlige bedrifter som Avinor, Den Norske Opera og Tollregion Oslo og Akershus, gikk prisen i år for første gang til en liten bedrift i privat sektor.

Les mer om prisen og prisvinneren på barnehage.no her.