På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Håndtering av legemidler i barnehagen

I et nytt rundskriv klargjør Helse- og omsorgsdepartementet og Kunnskapsdepartementet hvordan håndtering av medisin og andre legemidler i barnehage, skole og skolefritidsordning bør foregå.

Av: Informasjonsavdelingen     12.06.2008

Som oftest vil barn som har behov for legemidler, kunne delta i barnehagen, i ordinær undervisning og i aktiviteter i skolefritidsordningen på linje med andre barn, dersom de får hjelp til å håndtere legemidlene de har behov for. I dag er legemiddelhåndtering i barnehagen ikke direkte regulert verken i lov eller forskrift. For...

Det kreves medlemskap i PBL for å se innholdet på denne siden. Logg inn nedenfor med ditt brukernavn og passord, eller les mer om medlemskap i PBL her.
Brukernavn:
Passord:

Vi jobber for å forbedre pbl.no og ønsker at du svarer på tre-fire korte spørsmål.

Vil du hjelpe oss?

Takk!

Gjør først det du kom for på nettsiden. Når du er ferdig, klikker du på 'Ferdig'-knappen som kommer opp nede i høyre hjørne.
Ferdig